כמו שכתבתי: עבדתי בדיוק לפי ההוראות! המגנט מספיק מקסימום לדף מדפסת רגיל או למשחקי מגנטנכתב ע"י eden7115;881748:צבעת 4 שכבות והמתנת לייבוש מלא בין אחת לשנייה?
נכתב ע"י GRN;881753:ואם את דווקא רוצה, ראיתי פעם שהצמידו לקיר לוח מתכת וצבעו אותו כך שזה היה נראה ממש חלק מהקיר. התוצאה, מיותר לומר, ממגנטת
מקפיצה...ואם את דווקא רוצה, ראיתי פעם שהצמידו לקיר לוח מתכת וצבעו אותו כך שזה היה נראה ממש חלק מהקיר. התוצאה, מיותר לומר, ממגנטת
וואו, איזה הקפצהמקפיצה...
אני מתעניינת לגבי לוח מגנטי צבוע (שלא יהיה ניכר ע"ג הקיר)
יודעת אולי לתת לי פרטים?
כןמשהו התנסה פעם עם צבע מגנטי? באמת אפשר לתלות על הקיר מגנטים אחר כך?
וגם, באיזה צבעים כדאי להשתמש אם אני רוצה לצייר מעל הצבע המגנטי?
זה לא מתאים לצבעית קיר במטבח עבור תמונות?כן
אפשר לתלות מגנטים אבל זה לא בעוצמה של מקרר, למשל. הצבע עצמו לא יפה, צובעים מעליו שכבת צבע כרצונך.
בפועל יכולה להגיד שזה חמוד... נניח לילדים קטנים לצבוע חלק מהקיר בגובה שלהם והם יכולים לשחק על זה במשחקי המגנטים למיניהם
את שואלת מבחינת חוזק או מבחינת צבע?זה לא מתאים לצבעית קיר במטבח עבור תמונות?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: