עזרה צביעת דירה שלושה חדרים משי משי

stbar

משתמש מקצוען
מצידי, אני חושבת שלגיטימי מאד לאסוף הצעות מחיר ולשקול בכובד ראש, ובפרט שהמחירים בהם נקבו כאן באשכול נתנו לי אשליה שלא ידרש ממני מחיר גבוה משמעותית.
אני חושבת שאם ידעת שהוא מגיע במיוחד מירושלים היית צריכה לשמוע כיוון של מחיר בטלפון ולראות מה הכיוון אם מתאים לך.
בכל אופן שיהיה בהצלחה.

ארבע

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
הפקות ואירועים
זה שהמחירים כאן באשכול נתנו לך אשליות זה בעיה אחרת.
תכלס המלצתי עליו להרבה ניקים כבר והרבה לקחו ונהנו מאוד!!!!
יש לו עבודה טובה ומצוינת.
אני לא שופטת את המקרה שלך כי אני בטוחה שיש עוד המון פרטים למקרה שלא העלת כאן

אני מציינת שהמחירים באכול הם לא מדד בשביל כל אדם שלוקח בעל מקצוע. אל תתרשמו ממחיר כתוב. כל דירה היא אינדוידואלית ודורשת עבודה שונה. נקבו כאן באשכול במחירים, ובכן - הם לא אינדיקציה!
אני מאמינה שהעבודה שלו נחמדה, וגם האמנתי לך מבלי שיהיה לי מושג מי את (: והא ראיה שהסתמכתי על המלצתך ובקשתי ממנו הצעת מחיר.
המון פרטים נעדרים? נו נו

אני חושבת שאם ידעת שהוא מגיע במיוחד מירושלים היית צריכה לשמוע כיוון של מחיר בטלפון ולראות מה הכיוון אם מתאים לך.

לא ידעתי שהוא מגיע מירושלים, ממש לא. עייני שוב בהודעתי.
ואכן בקשתי ממנו הצעת מחיר בטלפון, ונתן כיוון, ושנינו הסכמנו שמדובר בכיוון בלבד, וצריך להתרשם מהדירה עצמה. אבל הפער בסוף היה משמעותי גם מהמחיר שנתן טלפונית. זו לא בעיה שלי ולא בעיה שלו, זכותו לתמחר כראוי בעיניו. רק המשפט האומלל שאמר עשה לי כל כך רע והוא ממש לא במקום.

נערך לאחרונה ב:

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  108  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה