תודה רבה!עשיתי השבוע עם אדם מקצועי 3 חדרים משי משי דירה גם די חדשה ב-----------2200 ש''ח אם יש לך מייל וכדו' אשלח פרטים.
אגב, לא אני צבעתי אלא הזמנתי מישהו.אין לי שום אינטרס ,הגעתי אליו גם דרך המלצה,כמדו' כאן באתר.עשיתי השבוע עם אדם מקצועי
הוא עובד הרבה באיזור,חרדי,אמין וישר,מאמין שיגיע גם לב''ב.
אשמח ליותר פרטים, משי משי? עבודה טובה?לי צבע ערבי- עבודה מצויינת נראה לי ב1500 ש"ח
עלי 0584118885
אשמח אם תמחק את הציטוט שלך.שלחתי
הוא עובד הרבה באיזור,חרדי,אמין וישר,מאמין שיגיע גם לב''ב.
סביר לגמרי לצבעי מקצועי, ומשי משי צריך מקצועי כדי שלא יתקף לך כל הקיר בחתיכה אחת, מנסיון מר!אין כמעט עבודה של שפכטל וכו' כי זו דירה חדשה.
הצבעי רוצה 5000 ש"ח
האם זה מחיר סביר?
בני ברקבאיזו עיר מחפשים?
מתכוונת ש-5000 ש"ח לדירת שלושה חדרים זה סביר?מחיר לצביעת חדר הוא 600 ש"ח עם תיקוני שפכטל קלים,
ויש לך מטבח ופרוזדור וכו...
וגם יש דירות גבוהות.
וחוץ מזה יש צבעים שלוקחים מחיר על העבודה לא כולל חומר,
תעשה חשבון ותראה שזה לא מחיר כזה מופקע, לצבעי מקצועי וטוב.
מגיע לבני ברק?הציעו לנו עבודת צבע 10000
ושמחה,מצו"ב מספר, עשה עבודה נהדרת ונקיה ומושלמת!!!! ב3000
מהמלצה כאן בפרוג, ותודה על כך.
ממליצה בכל לב: (חרדי) 0548493757
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: