הכנתי עוגיות אלפחורס במרקם מצוין
הבעיה שהם יצאו לי שמנות מידיי כי התעצלתי לחורר ועשיתי עיגולים ושיטחתי
כנראה לא מספיק שיטחתי והן יצאו עם בטן תפוחה
לא הולך לי לעשות סנדוויץ
למי יש רעיון מה אפשר לעשות איתן?
חוץ מלחסל אותן ככה
אשמח בצירוף ריבת חלב וקוקוס…
הבעיה שהם יצאו לי שמנות מידיי כי התעצלתי לחורר ועשיתי עיגולים ושיטחתי
כנראה לא מספיק שיטחתי והן יצאו עם בטן תפוחה
לא הולך לי לעשות סנדוויץ
למי יש רעיון מה אפשר לעשות איתן?
חוץ מלחסל אותן ככה
אשמח בצירוף ריבת חלב וקוקוס…