דרוש מידע פתרון לאדם בכסא גלגלים במדרגות

• פותח הנושא רי
  • פורסם בתאריך

רי

משתמש סופר מקצוען
עימוד ספרים
שמעתי שיש איזה מעלון?
מה אתם מכירים?
אשמח לשמוע על מגוון פתרונות שיוכל לרדת ולעלות בלי לחשוב אלף פעמים - ובסוף לוותר
תודה

אומנות הסת"ם

משתמש פעיל
א. יש כסא גלגלים חשמלי שעןלה ויורד אבל חייבים מישהו נוסף שיפעיל את זה חוץ ממי שיושב עליו
ב. ליד שרה יש הרבה פתרונות

האורות

משתמש פעיל
להשאלה או משהו קבוע?

אם משהו קבוע יש חברות שלמות שמתעסקות רק בזה.
הייתי השנה בתערוכה בגני התערוכה. לא ייאמן העולם שיש לנכים.
יפוש באנטרנט יוביל למציאת מלא פתרונות

ari1980

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
מנסיון.. המעלון הזה פשוט משפר לנכה את איכות החיים.. עם זאת סכנה איומה אם לא יודעים להשתמש בו נכון.... לא כל אחד משתמש בו רק אחרי הדרכה

רי

משתמש סופר מקצוען
עימוד ספרים
זה זוג די מבוגרים, שהאישה פשוט לא יורדת מהבית (גרם מדרגות אחד של כ12 מדרגות) פעם היא היתה יורדת כל שבת ויושבת למטה.
נראה לי עדיף משהו בטיחותי, קל להפעלה ושאפשר להשתמש בשבת.
אבדוק ביד שרה
תודה

ari1980

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
זה זוג די מבוגרים, שהאישה פשוט לא יורדת מהבית (גרם מדרגות אחד של כ12 מדרגות) פעם היא היתה יורדת כל שבת ויושבת למטה.
אבדוק ביד שרה
תודה
המעלון לא אפשרי בשבת. בדוק

אני וביתי

משתמש מקצוען
אבדוק ביד שרה
תודה
אולי עדיף לחשוב על פתרון של רמפה מחוץ לבנין זה גובה נמוך ולא אמור להיות עלויות גבוהות.

nori

משתמש מקצוען
עיצוב ואדריכלות פנים
בן משפחה שלי ייבא כסא גלגלים שעולה מדרגות. עבד יפה מאד.
כיום לצערינו כבר לא בשימוש, אם מענין אותך לשמוע על זה ואולי לקנות יד 2 תפני אלי בפרטי ואתן לך מס' טלפון.

ari1980

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בן משפחה שלי ייבא כסא גלגלים שעולה מדרגות. עבד יפה מאד.
כיום לצערינו כבר לא בשימוש, אם מענין אותך לשמוע על זה ואולי לקנות יד 2 תפני אלי בפרטי ואתן לך מס' טלפון.
כאחד ממשפחה שהיינו זקוקים למעלון הזה בדחיפות, אין בקושי להשיג כאלה דברים. בודדים בכל הארץ. תחשבו על זה ברצינות לקנות את זה.

אני וביתי

משתמש מקצוען
כאחד ממשפחה שהיינו זקוקים למעלון הזה בדחיפות, אין בקושי להשיג כאלה דברים. בודדים בכל הארץ. תחשבו על זה ברצינות לקנות את זה.
מוזר מה שאתה אומר אני יודע שיש כאן בארץ המון סוגי מעלונים למדרגות ואפשר גם לקבל לזה תקציב ממשרד הבריאות/ביטוח לאומי

ari1980

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
מוזר מה שאתה אומר אני יודע שיש כאן בארץ המון סוגי מעלונים למדרגות ואפשר גם לקבל לזה תקציב ממשרד הבריאות/ביטוח לאומי
מעלונים לכסא גלגלים? אשמח להתבדות. אבל ממה שאנחנו ניסינו היינו צריכים להפעיל פרוטקציה רצינית וגם זה לא לצמיתות.. כי היה ביקוש גדול

אולי מעניין אותך גם...