מידע שימושי פתיחת פורום שנפתח בנטפרי

בוחרים בבית

משתמש צעיר
מישהו יודע אם יש דבר כזה שנקראה פתיחת פורום שנפתח בנטפרי?
ואם יש-הוא יוכל לצרף קישור?
תודה רבה!
(זה קצת דחוף אז אשמח לתשובה מהירה...)

למעש'ה

משתמש פעיל
יש כזה דבר שאתה פותח פורום לצורך מסויים ואז שולח לנטפרי בקשה וכמה מילים על הייעוד ואז הם פותחים לפי שיקולם

בוחרים בבית

משתמש צעיר
אבל אחרי ששולחים אותו לבדיקה (כמו שצריך לשלוח אתר חדש) נטפרי לא מחכים לראות מה יקרה אלא חוסמים אותו מייד. בוחרים בבית אני צודקת?
כן, את צודקת-שלחתי פורום לבדיקה עוד לפני שכתבו בו כלום ונטפרי הודיעו שאסור אותו לפי המדיניות.
יש אולי קישורים לפורומים שכן פתחים בנטפרי?

למעש'ה

משתמש פעיל
אבל אחרי ששולחים אותו לבדיקה (כמו שצריך לשלוח אתר חדש) נטפרי לא מחכים לראות מה יקרה אלא חוסמים אותו מייד. בוחרים בבית אני צודקת?
זה לא נכון על כל פנים אצלי...
שלחתי להם פורום וכתבתי להם בבקשת הבדיקה שזה על עניינים של אמונה וכו' והוא פתוח

בשעות הפנאי

משתמש סופר מקצוען
עריכה תורנית
הגיוני שנטפרי לא יסכימו לפתוח פורום שהם עוד לא יודעים מה יהיה בו

להיפך, אחרי שהוא יעבוד זמן מה והם יראו שהוא בסדר, יש יותר סיכוי שיפתחו אותו

ב' א'

משתמש פעיל
הגיוני שנטפרי לא יסכימו לפתוח פורום שהם עוד לא יודעים מה יהיה בו

להיפך, אחרי שהוא יעבוד זמן מה והם יראו שהוא בסדר, יש יותר סיכוי שיפתחו אותו
אבל איך אפשר לכתוב בו אם כשרוצים לכתוב בו הפורום צריך להישלח לבדיקה? ואם שולחים אותו לבדיקה נטפרי חוסמים? (ככה היה לי)

למעש'ה

משתמש פעיל
אבל איך אפשר לכתוב בו אם כשרוצים לכתוב בו הפורום צריך להישלח לבדיקה? ואם שולחים אותו לבדיקה נטפרי חוסמים? (ככה היה לי)
אז חייבים לפתוח אותו ממחשב לא נטפרי
ולכתוב קצת בלה בלה ולשלוח לבדיקה!

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  107  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה