נניח שאפשרהאם אני יכול עכשיו להדליק אותו כמו המצב שלו בעבר עם USB
זה מורכב, בגדול אם תחבר ותרצה להדליק דרך הביוס, זה לא יעלה.נהרס לי מסך מחשב אבל יש לי את הדיסק הקשיח שעליו מותקנת מערכת ההפעלה ואני יכול לחבר אותו למחשב חדש עם חיבור USB.
האם אני יכול עכשיו להדליק אותו כמו המצב שלו בעבר עם USB (בלי לפרק את המחשב החדש), אם כן, כיצד?
יש לי כונן SSD חיצוני עם מערכת הפעלה עליו, והוא עובד לי על טיל. (SSD)...נניח שאפשר
מה המטרה בזה ?
הפעלת מחשב דרך USB מאיטה מאד את הביצועים שלה
יש לי כונן SSD חיצוני עם מערכת הפעלה עליו, והוא עובד לי על טיל. (SSD)...
"נכון מאד", זה עדיין לא כל כך לאט כמו המהירות של SATA3 עם דיסק מכני. אלא כמעט כמו המהירות של SATA3 עם SSD. כלומר שבמכני פנימי עולה לי המחשב תוך 45 שניות באתחול. ובכונן החיצוני עם SSD עולה לי מאתחול תוך 14 שניות.זה עדין לא במהירות של SATA3...
בווינדוס 8 ומעלה רק לחבר. ב7 ומטה צריך לעשות שינוי קטן כדי שזה יעבודנהרס לי מסך מחשב אבל יש לי את הדיסק הקשיח שעליו מותקנת מערכת ההפעלה ואני יכול לחבר אותו למחשב חדש עם חיבור USB.
האם אני יכול עכשיו להדליק אותו כמו המצב שלו בעבר עם USB (בלי לפרק את המחשב החדש), אם כן, כיצד?
אפשר להכניס את הדיסק עצמו לתוך המחשב, אבל זה לא מומלץ.המטרה:
1. גיבוי החומר. (יעבור איכשהו גם בלי ווינדוס).
2. שימוש בתוכנות שמותקנות שם.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: