צודק. אבל מצד שני -שלחתי לך מאמר בנושא.
שכתוב שאתה תשלם מס בארץ.
לגלות שאתה אזרח ישראלי.
וinteractive brokers לא מעבירים מידע לרשות המיסים.
נכון להיום הבנקים לא מעברים מידע על הלקוחות לרשות המיסים.
צודק. אבל מצד שני -שלחתי לך מאמר בנושא.
שכתוב שאתה תשלם מס בארץ.
לגלות שאתה אזרח ישראלי.
נכון להיום הבנקים לא מעברים מידע על הלקוחות לרשות המיסים.
לגלות שאתה אזרח ישראלי.
מצד אמנת ישראל ארצות הבריתצודק. אבל מצד שני -
תן רעיונות.אבל יש מספיק דרכים אחרות להוציא את הכסף
תן רעיונות.
זה רעיון מצוין.אפשר להשתמש כאן בכרטיס אשראי אמריקאי שירד מהבנק ההוא
או לפרוט ציק אמריקאי אצל חלפן
והיד נטויה
כמו כן, אני משקיע מתחיל, רוצה רק להרגיש את השוק, עם סכומים של 5-10K, בהשקעה פסיבית לטווח ארוך. האם העניין של מיסוי אמור בכלל לעניין אותי בסכומים כאלה, ובלי תוכנית למשוך כרגע, או שאני לא צריך בכלל ללמוד את הנושא כעת?בתור אזרח אמריקאי כדאי לך ללמוד את עניין המיסוי היטב.
למה לא IB ?@מקצועי בלבד
יש לי אזרחות אמריקאית, אין לי אזרחות ישראלית, אני מתגורר בארץ.
האם יש טעם להשקיע דרך הבנק, ולשלם מיסים פה, או שעדיף לי ללכת ישירות לאופציות כמו רובין הוד, שאני יצטרך למצוא מישהו בתוך ארה''ב שיפתח אותו, אבל אז אני יכול לנהל אותו ישירות מפה, ולדלג על כל המערכת פה?
כמו כן, אני חושב שצריך חשבון אמריקאי בשביל להפקיד לרובין הוד, האם יש לי אופציה קלה וזולה לפתוח שם חשבון, להעביר מפה לשם, ומשם למניות?
כמו כן, אני משקיע מתחיל, רוצה רק להרגיש את השוק, עם סכומים של 5-10K, בהשקעה פסיבית לטווח ארוך. האם העניין של מיסוי אמור בכלל לעניין אותי בסכומים כאלה, ובלי תוכנית למשוך כרגע, או שאני לא צריך בכלל ללמוד את הנושא כעת?
מקווה שאתם בכלל יודעים משהו על זה, כי עוד לא מצאתי מישהו בארץ שהתנסה ברובין הוד, או פלטפורמות דומות.
והמון תודה על המאמרים, התשובות, והחומר. אם יום אחד אני יהיה מיליונר ממניות (נו, באמת...) אז יש לכם חלק בזה, אם אני אפסיד את כל כספי בנפילה הגדולה של כל השוק האמריקאי, אז זו אשמתי הבלעדית.
ברובין הוד יש אפס עמלות, עמלות ברוקר, דמי ניהול, וכו'.למה לא IB ?
אבל ההשוואה היתה לבנק, שם גם יש עמלותברובין הוד יש אפס עמלות, עמלות ברוקר, דמי ניהול, וכו'.
כמו כן ניתן לקנות חלקי מניות מדולר אחד.
כן, אבל חשבתי שאם כבר לצאת לחו''ל, אז לאופציה הכי טובה שם למשקיעים קטנים.אבל ההשוואה היתה לבנק, שם גם יש עמלות
ובIB אין צורך בחשבון אמריקאי, אין צורך שיפתח מישהו מאמריקה וכו'.
אאל"ט יש אין ספור פודקסטים וחומרי הסברה על IBכן, אבל חשבתי שאם כבר לצאת לחו''ל, אז לאופציה הכי טובה שם למשקיעים קטנים.
אני לא רוצה לפתוח תיק במדינה זרה, עם אתר בשפה שאני לא קורא, ולגלות ששילמתי עמלות על כל מני דברים שאני לא מכיר.
את רובין הוד אני יכול להכיר מתחילה עד סוף, בפודקאסט אחד של עושים טכנולוגיה.
אם יש לך מידע על IB אני אשמח. אבל צריך לקחת בחשבון שאני לא מבין הרבה בנושאים האלה.
כן, אבל בסוף הסתבכתי עם איך להכניס לשם כסף.. אין לי חשבון אמריקאי.@אקסטרה היפראקטיבי
בשביל מי שאתה ולמה שאתה צריך רובין הוד פלטפורמה מצוינת!
עזב את IB כרגע
לכל דבר ועת
כן עכשיו קראתי מתחילה. ככה זה כשנדחפים לאשכול מהסוףכן, אבל בסוף הסתבכתי עם איך להכניס לשם כסף.. אין לי חשבון אמריקאי.
אני דווקא מחבב את רובין הוד, כי אני יכול להתחיל לקנות לפני שאני יודע איך קוראים גרפים ותרשימים, ואין לי עניין ללמוד בסכומים שאני משקיע.כן עכשיו קראתי מתחילה. ככה זה כשנדחפים לאשכול מהסוף
אני דווקא מחבב את רובין הוד, כי אני יכול להתחיל לקנות לפני שאני יודע איך קוראים גרפים ותרשימים, ואין לי עניין ללמוד בסכומים שאני משקיע.
אם יש לך מושג איך פותחים שם, ואיך... אז אני ישמח.
אתה מחוייב במיסים בארץ גם כסטודנט זר, ולכן תאלץ לדווח מידי שנה על ההכנסות שלך.אם יש לי סיבה לא לפתוח בIB, אני ישמח לשמוע.
למה שאהיה מחוייב במיסים בארץ, אם אני לא עשיתי את הכסף בארץ, ואני לא גר בארץ?אתה מחוייב במיסים בארץ גם כסטודנט זר, ולכן תאלץ לדווח מידי שנה על ההכנסות שלך.
ואז ירד לי 25 אחוז בלי קשר לסכומים שלי.מאידך, אם תפתח בבית השקעות ישראלי ותקנה קרנות צוברות
אם הם יבינו שעשית את זה בארץ, כגון יכול להיות שאם העברת את הכסף מחשבון בנק בארץ יהיה לך בעיה.למה שאהיה מחוייב במיסים בארץ, אם אני לא עשיתי את הכסף בארץ, ואני לא גר בארץ?
כשאתה טס שבוע לאנגלייה, אתה משלם לבריטנייה מיסים על מה שהמניות האמריקאיות שלך עלו בשבוע הזה?
נכון. (מהרווח)ואז ירד לי 25 אחוז בלי קשר לסכומים שלי.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ע'
קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי: