פתח באמצעות - לא עובד + אין תצוגה של תמונות ממוזערות

זחלוואי

משתמש צעיר
שלום
יש לי 2 בעיות במחשב.
צירפתי צילום מסך של 2 הבעיות יחד.
1. כשאני רוצה לפתוח תמונה מסוימת בתוכנה אחרת, אני עושה "פתח באמצעות" - ואין לי אפשרות של לפתוח "תמיד" אלא רק "פעם אחת בלבד". איך ניתן לתקן זאת?
2. תמונות ממזוערות לא מוצגות באף תיקייה.
ראיתי מה שאומרים לעשות כאן:
אך ההגדרות האלו מסודרות ולמרות זאת זה לא עובד.

אשמח לעזרה
תודה רבה

קבצים מצורפים

• בעיה.png
    בעיה.png
    KB 190.6 · צפיות: 43

Reizily

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
לא ממש מבינה בזה אבל מעלה השערה.
אולי זה קשור לווינדוס 11?

בני2

משתמש מקצוען
1. כשאני רוצה לפתוח תמונה מסוימת בתוכנה אחרת, אני עושה "פתח באמצעות" - ואין לי אפשרות של לפתוח "תמיד" אלא רק "פעם אחת בלבד". איך ניתן לתקן זאת?
יכול להיות שזה איזה באג של העדכון ותצרכו לחכות לעדכון הבא... בינתיים אפשר לשנות את זה דרך ההגדרות או דרך המאפיינים של הקובץ.
2. תמונות ממזוערות לא מוצגות באף תיקייה.
תנסו מה שכתוב כאן https://www.minitool.com/news/picture-thumbnails-not-showing-windows-10.html

מישהו אחד

משתמש חדש
יש לי בעייה דומה, כנראה מחקתי תוכנות ונגעתי במשהו יותר מדאי (כי לא היה לי מספיק מקום בכונן ורציתי לנקות)
וכעת כל פעם שאני לוחץ על פתח באמצעות נתקע לי ולא מראה לי כלום עד שאני סוגר את כל התיקייה.
וכמוכ כן אני לא יכול לראות כמעט תמונות וכן לא מצליח לפתוח אתPDF בסוג שהיית י רגיל בה, אשמח אם מישהו יוכל לעזור לייעץ לי מה לעשות

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  68  פעמים

אתגר AI

תרפיה בבעלי חיים • אתגר 143

לוח מודעות

למעלה