מדהים!בהשראתך הכנתי כוס אייס קפהצפה בקובץ המצורף 1081075
איך יוצרים את המראה של הקצפת? הגלים?
במה מילאת את הכוס עצמה?
תודה
מדהים!בהשראתך הכנתי כוס אייס קפהצפה בקובץ המצורף 1081075
לתחפושת מוכרת ממתקים?וואווווואיזה אליייפות
מי עוזרת לי רעיון איך להכין סוכריות
צריכה הסבר מפורט מה לקנות ואיך לעשות
למה יש לי 2 ידיים שמאליות
אני חייבת הסברים איך עשית את הקצפת?בהשראתך הכנתי כוס אייס קפהצפה בקובץ המצורף 1081075
וואווווואיזה אליייפות
מי עוזרת לי רעיון איך להכין סוכריות
צריכה הסבר מפורט מה לקנות ואיך לעשות
למה יש לי 2 ידיים שמאליות
חימר קל, מכונה גם clayאני חייבת הסברים איך עשית את הקצפת?
משגע!!!! מושלם!!!!
עריכה: אני רואה שכתבת שהכנת עם חימר קל. איפה קונים אותו? ואיך עשית את ה"גלים" הללו?
תודה על התגובה הברורהחימר קל, מכונה גם clay
נמצא בכל חנויות היצירה: הכל לגן, חבקוק, ברכת דוד
מגיע בקופסאות של 350- 400 גרם, או צבע אחד בקופסא, או מבחר צבעים שונים. קל גם לערבב וליצור גוונים נוספים (נניח מעט אדום עם הרבה לבן וטיפה צהוב יניב אפרסק משגע)
עולה בד"כ 20 שקל לחבילה.
[אתמול השגתי בירושלים, בחנות השקל וחצי של ברכת דוד מארזים קטנים (כ-50 גר’) בשקל וחצי ]
זה כמו פלסטלינה אבל הרבה יותר רך, מגע יותר נעים, ולא משאיר שום דביקיות (לפעמים מדי דביק, אבל אחרי ערבוב חזק מתגבש מחדש) והכי חשוב: מתייבש תוך שעות עד יומיים (תלוי בגודל ובמיזוג) למיניאטורות יציבות יפהפיות. זה לא ממש קשה כמו חימר, יותר כמו ספוג נוקשה, אבל לגמרי יציב.
החלקים נדבקים מעצמם אחד לשני, אז לא צריך שום דבק, והכל מחובר היטב.
(כן, גם לשיער ולבגדים זה עלול להידבק... )
ולא צריך לזה שום ידיים. ילדות בכיתה א’ הוציאו תוצרים מהממים בלי בעיה.
מנסה לתת הדרכה ספציפית לסוכריה, אבל אם את רוצה אפשר מלא ממתקים:
את לוקחת שני צבעים פסטלים או זורחים, מגלגלת לנחשים קצרים, ומלפפת כל שני צבעים ביחד. קיבלת מרשמלו צבעוני. את יכולה להשאיר אותו ארוך, או לגזור ( כן, במספריים) לקטעים קצרים.
מגנומים זה נורא חמוד: לוקחים בערך מלבן קטן, נניח לבן, צהוב או ורוד, מרדדים חתיכה של חום ועוטפים בה את המלבן. שום דבר כאן לא צריך להיות מדוייק, זה רק, אז מיישרים ומותחים עד שהכל עטוף, או שבעצם דווקא משאירים חתיכה חשופה למטה, או בכלל עוטפים רק חלק בשוקולד- מה שבא לכם. וכאן לכיף: גוזרים בפינה בתנועה חדה של המספריים צורת ר’ הפוכה, קיבלנו "ביס" חמוד שחושף את המילוי. וכמובן, נועצים מקל ארטיק קטנטן (להשיג בחנויות היצירה) בעצם, תנעצו את המקל עוד לפני שאתם מיישרים את הארטיק, שלא יתעקם לכם שוב.
וסוכריות? יש מלא סוגים: אפשר מלבנים בצבע אחיד, ובשני הצדדים את העטיפה המכווצת הזו: מרדדים פס קטן, מכווצים אורך אחד שלו, ומצמידים.
אפשר את העגולות היפות כמו ספירלה של שני צבעים, אפשר שני נחשים בצבעים נוגדים, מסובבים יחד לשבלול, נועצים מקל, ו- סוכריה על המקל.
הרעיון הוא פשוט לנסות, להתאמן, והרעיונות פשוט צפים. זה באמת קל!
נסו ותתמכרו!
מדהים!
איך יוצרים את המראה של הקצפת? הגלים?
במה מילאת את הכוס עצמה?
תודה
היה לי בבית מערכה של בר בצק כמו מזרק עם חור בצורת כוכב.אני חייבת הסברים איך עשית את הקצפת?
משגע!!!! מושלם!!!!
עריכה: אני רואה שכתבת שהכנת עם חימר קל. איפה קונים אותו? ואיך עשית את ה"גלים" הללו?
איך עושים כזה דבר?בהשראתך הכנתי כוס אייס קפהצפה בקובץ המצורף 1081075
אנסה את הרעיון שלך.היה לי בבית מערכה של בר בצק כמו מזרק עם חור בצורת כוכב.
הכנסתי בו את הקליי ויצרתי כמו נחש משונן שאותו הנחתי על תלולית שהכנתי קודם.
בתוך הכוס עצמה שמתי סול, סגרתי עם מכסה קטן ומעל שמתי את הקצפת.
איזה כייף!
פשוט מדהים!משתפת ביצירות מאחרי צהריים פעיל במיוחד.
הכיף הגדול שגם הבנות בנות השבע וחמש השתתפו במלואן בהכנת התחפושת שלהם.
מוכרת גלידה, קונדיטורית, שוקלייטרית (עדיין לא בוצע).
צפה בקובץ המצורף 1068980צפה בקובץ המצורף 1068981צפה בקובץ המצורף 1068982צפה בקובץ המצורף 1068984
מה היה הבגד?מוכרת גלידה, קונדיטורית, שוקלייטרית (עדיין לא בוצע).
תודה על ההסבר המפורט, אני אצליח להכין מזה רוגאלע גדול?חימר קל, מכונה גם clay
נמצא בכל חנויות היצירה: הכל לגן, חבקוק, ברכת דוד
מגיע בקופסאות של 350- 400 גרם, או צבע אחד בקופסא, או מבחר צבעים שונים. קל גם לערבב וליצור גוונים נוספים (נניח מעט אדום עם הרבה לבן וטיפה צהוב יניב אפרסק משגע)
עולה בד"כ 20 שקל לחבילה.
[אתמול השגתי בירושלים, בחנות השקל וחצי של ברכת דוד מארזים קטנים (כ-50 גר’) בשקל וחצי ]
זה כמו פלסטלינה אבל הרבה יותר רך, מגע יותר נעים, ולא משאיר שום דביקיות (לפעמים מדי דביק, אבל אחרי ערבוב חזק מתגבש מחדש) והכי חשוב: מתייבש תוך שעות עד יומיים (תלוי בגודל ובמיזוג) למיניאטורות יציבות יפהפיות. זה לא ממש קשה כמו חימר, יותר כמו ספוג נוקשה, אבל לגמרי יציב.
החלקים נדבקים מעצמם אחד לשני, אז לא צריך שום דבק, והכל מחובר היטב.
(כן, גם לשיער ולבגדים זה עלול להידבק... )
ולא צריך לזה שום ידיים. ילדות בכיתה א’ הוציאו תוצרים מהממים בלי בעיה.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: