פתחנו קונדיטוריה וגם גלידריה והשוקלייטרית בהמשך בעז"ה

ציפי H

מתכנתת JAVA בכירה ומעצבת תכשיטים יחודיים
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
הדמיות בתלת מימד
וואווווואיזה אליייפות
מי עוזרת לי רעיון איך להכין סוכריות
צריכה הסבר מפורט מה לקנות ואיך לעשות
למה יש לי 2 ידיים שמאליות :rolleyes:
לתחפושת מוכרת ממתקים?
את יכולה להכין סוכריה ענקית על מקל מחימר קל,
קחי כמה צבעים ,צרי מכל אחד נחש, ואח"ג גלגלי יחד לשבלול, תקעי על שיפוד
יכולה לקחת את הרעיון של הקייקפופס ולעשות אותו בצבעים של סוכריה,
יכולה גם לנסות מסליים צבעוני ולקבל סוכריה שקופה.
בהצלחה

ו8

משתמש מקצוען
וואו!
תעשי חורים ב4 הפינות של הקאפה האחורית. שימי כתפיות מחבל עבה קצת- כמו ילקוט ואז תחברי מאחורה בין 2 הכתפיות עם קליפס קטן כזה- (הכל ב1)
1646848667382.png

שזה לא ייפול לה לכיוון הידיים כל הזמן

ככה עשיתי והיה מאד מוצלח

(הבעיה היחידה שככה אי אפשר להוריד לבד והן יצטרכו עזרה)

ריקי שחור

משתמש מקצוען
וואווווואיזה אליייפות
מי עוזרת לי רעיון איך להכין סוכריות
צריכה הסבר מפורט מה לקנות ואיך לעשות
למה יש לי 2 ידיים שמאליות :rolleyes:

אני חייבת הסברים איך עשית את הקצפת?
משגע!!!! מושלם!!!!

עריכה: אני רואה שכתבת שהכנת עם חימר קל. איפה קונים אותו? ואיך עשית את ה"גלים" הללו?
חימר קל, מכונה גם clay
נמצא בכל חנויות היצירה: הכל לגן, חבקוק, ברכת דוד
מגיע בקופסאות של 350- 400 גרם, או צבע אחד בקופסא, או מבחר צבעים שונים. קל גם לערבב וליצור גוונים נוספים (נניח מעט אדום עם הרבה לבן וטיפה צהוב יניב אפרסק משגע)
עולה בד"כ 20 שקל לחבילה.
[אתמול השגתי בירושלים, בחנות השקל וחצי של ברכת דוד מארזים קטנים (כ-50 גר’) בשקל וחצי ]
זה כמו פלסטלינה אבל הרבה יותר רך, מגע יותר נעים, ולא משאיר שום דביקיות (לפעמים מדי דביק, אבל אחרי ערבוב חזק מתגבש מחדש) והכי חשוב: מתייבש תוך שעות עד יומיים (תלוי בגודל ובמיזוג) למיניאטורות יציבות יפהפיות. זה לא ממש קשה כמו חימר, יותר כמו ספוג נוקשה, אבל לגמרי יציב.
החלקים נדבקים מעצמם אחד לשני, אז לא צריך שום דבק, והכל מחובר היטב.
(כן, גם לשיער ולבגדים זה עלול להידבק... )
ולא צריך לזה שום ידיים. ילדות בכיתה א’ הוציאו תוצרים מהממים בלי בעיה.

מנסה לתת הדרכה ספציפית לסוכריה, אבל אם את רוצה אפשר מלא ממתקים:
את לוקחת שני צבעים פסטלים או זורחים, מגלגלת לנחשים קצרים, ומלפפת כל שני צבעים ביחד. קיבלת מרשמלו צבעוני. את יכולה להשאיר אותו ארוך, או לגזור ( כן, במספריים) לקטעים קצרים.
מגנומים זה נורא חמוד: לוקחים בערך מלבן קטן, נניח לבן, צהוב או ורוד, מרדדים חתיכה של חום ועוטפים בה את המלבן. שום דבר כאן לא צריך להיות מדוייק, זה רק, אז מיישרים ומותחים עד שהכל עטוף, או שבעצם דווקא משאירים חתיכה חשופה למטה, או בכלל עוטפים רק חלק בשוקולד- מה שבא לכם. וכאן לכיף: גוזרים בפינה בתנועה חדה של המספריים צורת ר’ הפוכה, קיבלנו "ביס" חמוד שחושף את המילוי. וכמובן, נועצים מקל ארטיק קטנטן (להשיג בחנויות היצירה) בעצם, תנעצו את המקל עוד לפני שאתם מיישרים את הארטיק, שלא יתעקם לכם שוב.
וסוכריות? יש מלא סוגים: אפשר מלבנים בצבע אחיד, ובשני הצדדים את העטיפה המכווצת הזו: מרדדים פס קטן, מכווצים אורך אחד שלו, ומצמידים.
אפשר את העגולות היפות כמו ספירלה של שני צבעים, אפשר שני נחשים בצבעים נוגדים, מסובבים יחד לשבלול, נועצים מקל, ו- סוכריה על המקל.
הרעיון הוא פשוט לנסות, להתאמן, והרעיונות פשוט צפים. זה באמת קל!
נסו ותתמכרו!

נערך לאחרונה ב:

איטא

משתמש סופר מקצוען
עריכה והפקת סרטים
חימר קל, מכונה גם clay
מגיע בקופסאות של 350- 400 גרם, או צבע אחד בקופסא, או מבחר צבעים שונים. קל גם לערבב וליצור גוונים נוספים (נניח מעט אדום עם הרבה לבן וטיפה צהוב יניב אפרסק משגע)
עולה בד"כ 20 שקל לחבילה.
[אתמול השגתי בירושלים, בחנות השקל וחצי של ברכת דוד מארזים קטנים (כ-50 גר’) בשקל וחצי ]
זה כמו פלסטלינה אבל הרבה יותר רך, מגע יותר נעים, ולא משאיר שום דביקיות (לפעמים מדי דביק, אבל אחרי ערבוב חזק מתגבש מחדש) והכי חשוב: מתייבש תוך שעות עד יומיים (תלוי בגודל ובמיזוג) למיניאטורות יציבות יפהפיות. זה לא ממש קשה כמו חימר, יותר כמו ספוג נוקשה, אבל לגמרי יציב.

מנסה לתת הדרכה ספציפית לסוכריה, אבל אם את רוצה אפשר מלא ממתקים:
את לוקחת שני צבעים פסטלים או זורחים, מגלגלת לנחשים קצרים, ומלפפת כל שני צבעים ביחד. קיבלת מרשמלו צבעוני. את יכולה להשאיר אותו ארוך, או לגזור ( כן, במספריים) לקטעים קצרים.
מגנומים זה נורא חמוד: לוקחים בערך מלבן קטן, נניח לבן, צהוב או ורוד, מרדדים חתיכה של חום ועוטפים בה את המלבן. שום דבר כאן לא צריך להיות מדוייק, זה רק, אז מיישרים ומותחים עד שהכל עטוף, או שבעצם דווקא משאירים חתיכה חשופה למטה, או בכלל עוטפים רק חלק בשוקולד- מה שבא לכם. וכאן לכיף: גוזרים בפינה בתנועה חדה של המספריים צורת ר’ הפוכה, קיבלנו "ביס" חמוד שחושף את המילוי. וכמובן, נועצים מקל ארטיק קטנטן (להשיג בחנויות היצירה) בעצם, תנעצו את המקל עוד לפני שאתם מיישרים את הארטיק, שלא יתעקם לכם שוב.
וסוכריות? יש מלא סוגים: אפשר מלבנים בצבע אחיד, ובשני הצדדים את העטיפה המכווצת הזו: מרדדים פס קטן, מכווצים אורך אחד שלו, ומצמידים.
אפשר את העגולות היפות כמו ספירלה של שני צבעים, אפשר שני נחשים בצבעים נוגדים, מסובבים יחד לשבלול, נועצים מקל, ו- סוכריה על המקל.
הרעיון הוא פשוט לנסות, להתאמן, והרעיונות פשוט צפים. זה באמת קל!
נסו ותתמכרו!
תודה על התגובה הברורה
אין מילים

סיבוב ראשון

משתמש פעיל
מדהים!
איך יוצרים את המראה של הקצפת? הגלים?
במה מילאת את הכוס עצמה?
תודה
אני חייבת הסברים איך עשית את הקצפת?
משגע!!!! מושלם!!!!

עריכה: אני רואה שכתבת שהכנת עם חימר קל. איפה קונים אותו? ואיך עשית את ה"גלים" הללו?
היה לי בבית מערכה של בר בצק כמו מזרק עם חור בצורת כוכב.
הכנסתי בו את הקליי ויצרתי כמו נחש משונן שאותו הנחתי על תלולית שהכנתי קודם.
בתוך הכוס עצמה שמתי סול, סגרתי עם מכסה קטן ומעל שמתי את הקצפת.

cm1

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
איור וציור מקצועי
צילום מקצועי
זה פשוט מדהים!!!!!!!!!
לא יצא לי לראות אף פעם כזאת תחפושת מושלמת!!!

אליש 10

משתמש פעיל
אנחנו גם עשינו סוג של כאלה שולחנות למוכרת גלידה(קצת יותר קטן)
קשרנו עם חוטים כמו סינר, החוט שקושרים במותניים מחזיק את זה מאד אם מהדקים אותו
אבל לדעתי זה כבד וגדול יותר מומלץ עגלה
(העיגולים הם חורים ובהם קושרים חוט)

צילום מסך 2022-03-09 201731.png

פנדורה

משתמש מקצוען
היה לי בבית מערכה של בר בצק כמו מזרק עם חור בצורת כוכב.
הכנסתי בו את הקליי ויצרתי כמו נחש משונן שאותו הנחתי על תלולית שהכנתי קודם.
בתוך הכוס עצמה שמתי סול, סגרתי עם מכסה קטן ומעל שמתי את הקצפת.
אנסה את הרעיון שלך.
יש לי גם מתקן כזה של פליידו, סוג של צינור בצורת כוכב.
תודה!

TKTK

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
משתפת ביצירות מאחרי צהריים פעיל במיוחד.
הכיף הגדול שגם הבנות בנות השבע וחמש השתתפו במלואן בהכנת התחפושת שלהם.
מוכרת גלידה, קונדיטורית, שוקלייטרית (עדיין לא בוצע).
צפה בקובץ המצורף 1068980צפה בקובץ המצורף 1068981צפה בקובץ המצורף 1068982צפה בקובץ המצורף 1068984
פשוט מדהים!
אני אמורה לקנות קליי לבן מחנות יצירה ולערבב עם גואש לקבלת הצבע הרצוי?
זה מה שעשית?
תודה מראש!

שוופס

משתמש חדש
איך מערבבים צבע גואש עם החימר קל??
צריך לעסות את זה פנימה?
ללוש?
הכל מטורףףףף-מתחשק לעשות ביססס!!

הר

משתמש מקצוען
חימר קל, מכונה גם clay
עולה בד"כ 20 שקל לחבילה.
תודה על ההסבר המפורט, אני אצליח להכין מזה רוגאלע גדול?
יש לכן רעיון ממה אפשר להכין רוגאלע ענק, לראש וכו'.
איך אני צובעת שיראה ממש כמו אמיתי?
אודה לכל בדל רעיון...

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  55  פעמים

אתגר AI

הצבע הירוק • אתגר 23

לוח מודעות

למעלה