דרוש מידע פשפשים-הדברה לבד

דבי ו

משתמש מקצוען
לא מאמינה שהמחירים עלו כל כך. לא צריך לבוא יותר מפעמיים וגם הקיטור היה כלול במחיר. שמוליק בעצמו המליץ להדביר את כל הדירה, גם באזורים הלא נגועים, כמו מטבח למשל ועוד חדר. לפחות נהנינו מזה שהיה תקופה של שקט מנמלים ועוד מרעין בישין.

שולי איטח

משתמש מקצוען
לא מאמינה שהמחירים עלו כל כך. לא צריך לבוא יותר מפעמיים וגם הקיטור היה כלול במחיר. שמוליק בעצמו המליץ להדביר את כל הדירה, גם באזורים הלא נגועים, כמו מטבח למשל ועוד חדר. לפחות נהנינו מזה שהיה תקופה של שקט מנמלים ועוד מרעין בישין.

אני אבדוק בערב מול בעלי את כל הפרטים שרשמנו על ההצעה שלו אבל יש לי חברה שגם עשו אצלו והוא בא אליהם 6 פעמים כבר (ממנה בכלל ידעתי לזהות שזה פשפשים)

אשמח לדבר/להתכתב איתך אולי אגיד לו שביררתי אצל מישהיא וכך הוא לקח לכם כמובן אם לא איכפת לך לשלוח לי מייל
המייל שלי:

נערך לאחרונה ב:

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ע'

קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי:
נקרא  6  פעמים

אתגר AI

חשיפה כפולה • אתגר 130

לוח מודעות

למעלה