הרעיון של הפשטידה מאד פשוט
קודם כל פורסים 10 תפוחים גדולים / 14 קטנים לפרוסות דקות.
שוטחים על גבי תבניות אינגליש (3 תבניות)
לאחר מכן מכינים את הרביכה בלהב של הסכינים במעבד מזון / מקל בלנדר ושופכים מעל כל הפשטידה שליש מהכמות.
הנוזל יורד אט אט במהלך האפיה ויוצאת פשטידה טעימה ברמות שכולם מתלקקים.
החומר לעיסה:
כוס וחצי קמח תפוחי אדמה
כוס וחצי סוכר
3/4 כוס שמן
2 סוכר וניל
1 אבקת אפיה
4 ביצים
בהצלחה רבה רבה!!