קניתי לקט השדה,
כזה:
תחילה חשבתי להכין כמו שאני מכינה תמיד לשבת- ירקות מוקפצים מהירקות האלו.
אבל אז עלה בדעתי רעיון- להכין מהשקית הזו פשטידה
קצצתי עירית שהיתה לי
ובצל
הוספתי ביצים, קמח, מלח, קצת תבלין חוויאג' [למה? כי התחשק לי כזה], סודה לשתיה [שיתפח קצת], פפריקה.
ערבבתי עם הירקות שהיו קפואים למחצה.
אפיתי בתבנית בגולד אחד פחות מ A4.
יצא טעים?
לא יודעת
מה שאני כן יודעת זה שנאלצתי להחביא אותה מהר במקרר כי מישהי ועוד מישהי השתלטו עליה כאן בבית ואם רציתי שישאר משהו לשבת, זו היתה הדרך היחידה. להחביא אותה מהר. גם מעצמי
הצבעים, מהממים כל כך יפים, החיתוך- מושלם, הגזר נשאר פריך וזה ממש ממש משדרג.
ממליצה.
לתבנית קטנה מ A4
שקית לקט השדה 700 גרם
1 כוס עירית קצוצה + עוד לקישוט [אפשר להמיר בבצל ירוק, אבל העירית יותר מעודנת]
1 בצול גדול קצוץ
1/2 כפית סודה לשתיה
6 ביצים M
1 כוס קמח
מלח
1/2 כפית חוואיג'
1 כף פפריקה מתוקה
לציפוי:
עירי קצוצה
שומשום שחור
שומשום
מערבבים הכל יחד בקערה לתערובת אחידה. משטחים בתבנית מרופדת בניר אפיה.
מפזרים עירית קצוצה ושומשום
אופים ב 180 מעלות כחצי שעה להשחמה והתייצבות
כזה:
תחילה חשבתי להכין כמו שאני מכינה תמיד לשבת- ירקות מוקפצים מהירקות האלו.
אבל אז עלה בדעתי רעיון- להכין מהשקית הזו פשטידה
קצצתי עירית שהיתה לי
ובצל
הוספתי ביצים, קמח, מלח, קצת תבלין חוויאג' [למה? כי התחשק לי כזה], סודה לשתיה [שיתפח קצת], פפריקה.
ערבבתי עם הירקות שהיו קפואים למחצה.
אפיתי בתבנית בגולד אחד פחות מ A4.
יצא טעים?
לא יודעת
מה שאני כן יודעת זה שנאלצתי להחביא אותה מהר במקרר כי מישהי ועוד מישהי השתלטו עליה כאן בבית ואם רציתי שישאר משהו לשבת, זו היתה הדרך היחידה. להחביא אותה מהר. גם מעצמי
הצבעים, מהממים כל כך יפים, החיתוך- מושלם, הגזר נשאר פריך וזה ממש ממש משדרג.
ממליצה.
לתבנית קטנה מ A4
שקית לקט השדה 700 גרם
1 כוס עירית קצוצה + עוד לקישוט [אפשר להמיר בבצל ירוק, אבל העירית יותר מעודנת]
1 בצול גדול קצוץ
1/2 כפית סודה לשתיה
6 ביצים M
1 כוס קמח
מלח
1/2 כפית חוואיג'
1 כף פפריקה מתוקה
לציפוי:
עירי קצוצה
שומשום שחור
שומשום
מערבבים הכל יחד בקערה לתערובת אחידה. משטחים בתבנית מרופדת בניר אפיה.
מפזרים עירית קצוצה ושומשום
אופים ב 180 מעלות כחצי שעה להשחמה והתייצבות