בלי הרבה מילים קבלו אותה.
פשטידה טעימה ומנחמת. גיוון מרענן לשגרת תפוחי האדמה
מצרכים:
שקית ברוקולי קפוא מופשרת וסחוטה היטב-ניתן להמיר בזוקיני עם הקליפה.
1 בטטה בינונית
7 ביצים
כוס (חד"פ) קמח מצה
מלח ופלפל שחור.
כף אבקת מרק עוף - לא חובה.
תבנית- אנחנו השתמשנו בתבנית בקוטר 22 עמוקה.
אופן ההכנה:
מחממים תנור ל180 מעלות ומשמנים את התבנית.
בסכין קוצצים גס את הברוקולי.
במעבד מזון או פומפיה גסה מרסקים את הבטטה.
מערבבים בקערה עם שאר הרכיבים ויוצקים לתבנית.
אופים עד להשחמה- 45 דקות לפחות.
פשטידה טעימה ומנחמת. גיוון מרענן לשגרת תפוחי האדמה
מצרכים:
שקית ברוקולי קפוא מופשרת וסחוטה היטב-ניתן להמיר בזוקיני עם הקליפה.
1 בטטה בינונית
7 ביצים
כוס (חד"פ) קמח מצה
מלח ופלפל שחור.
כף אבקת מרק עוף - לא חובה.
תבנית- אנחנו השתמשנו בתבנית בקוטר 22 עמוקה.
אופן ההכנה:
מחממים תנור ל180 מעלות ומשמנים את התבנית.
בסכין קוצצים גס את הברוקולי.
במעבד מזון או פומפיה גסה מרסקים את הבטטה.
מערבבים בקערה עם שאר הרכיבים ויוצקים לתבנית.
אופים עד להשחמה- 45 דקות לפחות.