עוקבת....יש כזה דבר?
אשמח מאוד למתכונים לפשטידת ירקות ללא-תפו''א, תירס, קמח מכל סוג שהוא...
או אם יש לכם עוד רעיונות איזה מאכלים משביעים ללא פחמימה יש (לצורך דיאטה קצרה)
מדובר על דיאטה קצרה של שבועיים לצורך מסוים, לא ניקוי רעלים, בהמלצת דיאטנית ורופאהירקות נטולי פחמימות זה מדע עתידני
גם בגזר וקישוא יש מעט פחמימות
הדרך הנכונה היא לצרוך פחות פחמימות, בתזונה טבעית אין דרך להימנע מצריכה מוחלטת של פחמימות
זאת לצד הנזק שעלול להיגרם לגוף מצריכת 0 פחמימות ביום, מכיוון שאלו חלק מיסודות הבנין של הגוף
גזר טרי, ערכים תזונתיים - FoodsDictionary
ערכים תזונתיים של גזר טרי - פרווהwww.foodsdictionary.co.ilקישוא (קיץ) טרי, ערכים תזונתיים - FoodsDictionary
ערכים תזונתיים של קישוא (קיץ) טרי - פרווהwww.foodsdictionary.co.il
זה לא מתפורר אם זה בלי קמח?אני עושה פשטידה מירקות,
מגרדת בפומפיה גסה כל ירק שיש לי- גזר, קישוא, קולורבי, בצל, הוספתי גם בטטה אחת (שהיא פחממה)
כמה ביצים
מלח פלפל
וזה יוצא מושלם וטעים מאוד!!!
אפשר לקבל פרוט על התפריט של הדיאטה מעניין אותימדובר על דיאטה קצרה של שבועיים לצורך מסוים, לא ניקוי רעלים, בהמלצת דיאטנית ורופאה
כן אוכלים קצת פחמימות, אבל אני מעדיפה לשמור לדברים אחרים ולא לבזבז על פשטידות
אין לי שום בעיה עם אכילת ירקות אפילו שהיא מורכבת מקצת פחמימה...
אין לי אפשרות כזאת...מעדיפה באישי...
לטגן רצועות מ2 בצל, להוסיף:את יכולה להכין פשטידת בצל עם פטריות + קוטג' כתחליף לקמח.
יוצא מעולה!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: