דרוש מתכון פשטידת בצל...

נעליים

משתמש מקצוען
פשטידת בצל

¾ כוס מים
½ כוס שמן
1 כוס קמח
4 ביצים
1 אבקת אפיה
2 כפות מרק בצל
קצת מלח
5 בצל קוביות/פרוסות
לאפות 1 שעה 180 מעלות

ואם מענין אותך פשטידה של בצל ופטריות תגידי
 

יש לך כנפי רוח

משתמש מקצוען
מוזיקה ונגינה
צילום מקצועי
פשטידה מעולה, מכינה אותה על בסיס קבוע

תבנית אינגליש קייק

מצרכים:

3 בצלים לבנים גדולים קצוצים

5 גבעולי בצל ירוק קצוצים (החלק הלבן+ הירוק)

3 כפות שמן קנולה/זית (לטיגון עם הבצל)

1/2 כוס קמח תופח (או חצי כוס קמח רגיל + חצי כפית אבקת אפיה)

2 ביצים גדולות

2 כפות גדושות גבינה לבנה

2 כפות גבינה צהובה מגורדת

1 כף גבינת פרמז’ן מפוררת (לא חובה)

תיבול: כף מלאה אבקת מרק בטעם בצל/עוף (פרווה), מלח ופלפל שחור
אופן הכנה:

-מחממים תנור מראש ל180 מעלות.

-מטגנים את הבצל הלבן עם 3 כפות שמן זית/קנולה עד להזהבה ( מעבר לזה לא שמים שמן נוסף בתערובת הפשטידה).

-מוסיפים את הבצל הירוק, מערבבים כחצי דקה ומסירים מהאש. מצננים ומעבירים לקערה.

-מוסיפים לקערה קמח תופח, 2 ביצים וגבינות. מתבלים באבקת מרק, מלח ופלפל שחור.

משמנים תבנית שקעים או אינגליש קייק ויוצקים את התערובת. אופים במשך כ-30 דקות (תבנית שקעים) – 40 דקות (תבנית אינגליש קייק) עד להזהבה יפה.

אם רוצים פרווה מוותרים על הגבינות, יוצא ממש טעים וקל, לשובע!
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קמט

א הַלְלוּיָהּ שִׁירוּ לַיהוָה שִׁיר חָדָשׁ תְּהִלָּתוֹ בִּקְהַל חֲסִידִים:ב יִשְׂמַח יִשְׂרָאֵל בְּעֹשָׂיו בְּנֵי צִיּוֹן יָגִילוּ בְמַלְכָּם:ג יְהַלְלוּ שְׁמוֹ בְמָחוֹל בְּתֹף וְכִנּוֹר יְזַמְּרוּ לוֹ:ד כִּי רוֹצֶה יְהוָה בְּעַמּוֹ יְפָאֵר עֲנָוִים בִּישׁוּעָה:ה יַעְלְזוּ חֲסִידִים בְּכָבוֹד יְרַנְּנוּ עַל מִשְׁכְּבוֹתָם:ו רוֹמְמוֹת אֵל בִּגְרוֹנָם וְחֶרֶב פִּיפִיּוֹת בְּיָדָם:ז לַעֲשׂוֹת נְקָמָה בַּגּוֹיִם תּוֹכֵחֹת בַּלְאֻמִּים:ח לֶאְסֹר מַלְכֵיהֶם בְּזִקִּים וְנִכְבְּדֵיהֶם בְּכַבְלֵי בַרְזֶל:ט לַעֲשׂוֹת בָּהֶם מִשְׁפָּט כָּתוּב הָדָר הוּא לְכָל חֲסִידָיו הַלְלוּיָהּ:
נקרא  12  פעמים

ספירת העומר

לוח מודעות

למעלה