כ-15 פשטידות אישיות או פשטידה אחת בתבנית בינונית
2 בצל לבן קצוץ
1 בצל סגול קצוץ
6 בטטות בינוניות חתוכות לקוביות כס"מ X ס"מ
1/2 כוס כוסברה קצוצה
1/2 כוס בצל ירוק קצוץ
5 כפות שמן
1 כפית מלח [או יותר לפי הטעם]
מעט פלפל שחור
1 כפית פפריקה מתוקה
1 כפית אבקת שום
6 ביצים
3/4 כוס קמח ללא גלוטן
שומשום לזריה על הפשטידה
מטגנים בצל לבן וסגול ב 3 כפות שמן להזהבה. מעבירים לקערה גדולה עם שמן הטיגון.
שמים את קוביות הבטטה בתבנית מרופדת בניר אפיה ויוצקים מעליהם את 2 כפות השמן הנותרות. מערבבים ומכניסים לאפיה בתנור, ללא כיסוי לריכוך.
מעבירים את הבטטות לקערה עם הבצל
מוסיפים את יתר הרכיבים ומערבבים היטב.
מעבירים לתבניות אשיות עד לגובה 3/4 או לתבנית בגודל בינוני מרופדת בניר אפיה
מפזרים שומשום. אופים ב 180 מעלות להשחמה נאה. כ- 20-22 דקות לפשטידות אישיות, 35 דקות לפשטידה בגודל בינוני.
אפשר לסדר עיגולי בטטה מעל לפשטידה לפני האפיה ופיזור השומשום
2 בצל לבן קצוץ
1 בצל סגול קצוץ
6 בטטות בינוניות חתוכות לקוביות כס"מ X ס"מ
1/2 כוס כוסברה קצוצה
1/2 כוס בצל ירוק קצוץ
5 כפות שמן
1 כפית מלח [או יותר לפי הטעם]
מעט פלפל שחור
1 כפית פפריקה מתוקה
1 כפית אבקת שום
6 ביצים
3/4 כוס קמח ללא גלוטן
שומשום לזריה על הפשטידה
מטגנים בצל לבן וסגול ב 3 כפות שמן להזהבה. מעבירים לקערה גדולה עם שמן הטיגון.
שמים את קוביות הבטטה בתבנית מרופדת בניר אפיה ויוצקים מעליהם את 2 כפות השמן הנותרות. מערבבים ומכניסים לאפיה בתנור, ללא כיסוי לריכוך.
מעבירים את הבטטות לקערה עם הבצל
מוסיפים את יתר הרכיבים ומערבבים היטב.
מעבירים לתבניות אשיות עד לגובה 3/4 או לתבנית בגודל בינוני מרופדת בניר אפיה
מפזרים שומשום. אופים ב 180 מעלות להשחמה נאה. כ- 20-22 דקות לפשטידות אישיות, 35 דקות לפשטידה בגודל בינוני.
אפשר לסדר עיגולי בטטה מעל לפשטידה לפני האפיה ופיזור השומשום