לא שרויה.
פשטידות גזר ואננס מתוקות
6 גזר גדול מגורד דק
1 שימורי אננס
5 ביצים
1 כוס קמח תפו"א
1/2 כוס סוכר דמררה [אפשר לבן]
1 אבקת אפיה
מעט קינמון [לא חובה]
מערבבים את כל הרכיבים בקערה. מעבירים מהתערובת לתבניות אישיות.
אופים ב 180 מעלות 30 דקות להשחמה נאה.
מגישים בתוך התבניות.
פשטידות קישואים ובצל
5 קישואים גדולים מגורדים דק
2 בצל קצוץ דק
2 כפות שמן + 1/2 כוס שמן
4 ביצים
1.5 כפות מלח
1/2 כפית פלפל שחור
1 כף פפריקה מתוקה
3/4 כוס קמח תפו"א
1 אבקת אפיה
מטגנים בצל ב-2 כפות שמן להזהבה נאה.
מכניסים לקערה את כל הרכיבים כולל הבצל והשמן שטוגן בו.
מערבבים היטב.
מעבירים מהתערובת לתבניות אישיות.
אופים ב 180 מעלות 40 דקות להשחמה נאה.
מגישים בתוך התבניות.
פשטידות גזר ואננס מתוקות
6 גזר גדול מגורד דק
1 שימורי אננס
5 ביצים
1 כוס קמח תפו"א
1/2 כוס סוכר דמררה [אפשר לבן]
1 אבקת אפיה
מעט קינמון [לא חובה]
מערבבים את כל הרכיבים בקערה. מעבירים מהתערובת לתבניות אישיות.
אופים ב 180 מעלות 30 דקות להשחמה נאה.
מגישים בתוך התבניות.
פשטידות קישואים ובצל
2 בצל קצוץ דק
2 כפות שמן + 1/2 כוס שמן
4 ביצים
1.5 כפות מלח
1/2 כפית פלפל שחור
1 כף פפריקה מתוקה
3/4 כוס קמח תפו"א
1 אבקת אפיה
מטגנים בצל ב-2 כפות שמן להזהבה נאה.
מכניסים לקערה את כל הרכיבים כולל הבצל והשמן שטוגן בו.
מערבבים היטב.
מעבירים מהתערובת לתבניות אישיות.
אופים ב 180 מעלות 40 דקות להשחמה נאה.
מגישים בתוך התבניות.