פרווה פשטידה שכולה חלבון----

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
יוצרי ai
@שירי כהן זה ספיישל פור יו

במסגרת תהליך שינוי תזונה [שלי אישית, בני הבית ממשיכים כרגיל, אז אל דאגה יהיו מתכונים "רגילים"] לתזונה יותר בריאה, חיפשתי משהו לעצמי שיהיה טעים, מזין, בריא ולא משמין. ושיהיה חלבון. מקסימום עם פחמימה מינורית.
מהמזווה הציצה אלי חבילת עדשים כתומות. קרצה לי קצת.

שתי דקות חשיבה
ויש פשטידה.
בלי פחמימה מוספת
רק 2-3 כפות שמן על כפשטידה

מנה חלבונית לחלוטין.

קוביה מהפשטידה לצד סלט ירקות= ארוחה בריאה ומזינה. והעיקר משביעה לאורך זמן.



500 גרם עדשים כתומות
2 בצלים קצוצים דק
2-3 כפות שמן
4 שיני שום כתושות
מלח
פלפל
4 ביצים
חצי חבילה פטרוזיליה קצוצה דק

שוטפים את העדשים כמה פעמים עד שהן לא מעלות קצף במים

משרים במים רותחים כשעה
מסננים היטב

במחבת- מזהיבים בצל קצוץ בשמן.

שמים בקערה גדולה את הבצל המוזהב עם השמן שלו.
מוסיפים שום, פטרוזיליה קצוצה

טוחנים חלקית את העדשים במעבד מזון. עד שחלק הופך לממרח וחלק נשאר שלם או שבור.
מוסיפים לקערה.
מוסיפים 4 ביצים, מלח ופלפל
מערבבים היטב עד שהעיסה אחידה ממש

תבנית A4 מרופדת בניר אפיה
אופים ב 180 מעלות שעה.


הקפאתי לעצמי קוביות. לשלוף ולחמם.

אפשר להכין כפשטידות אישיות, כמובן
IMG_3244_800x600.jpg
 

משי 1

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
עימוד ספרים
@שירי כהן זה ספיישל פור יו

במסגרת תהליך שינוי תזונה [שלי אישית, בני הבית ממשיכים כרגיל, אז אל דאגה יהיו מתכונים "רגילים"] לתזונה יותר בריאה, חיפשתי משהו לעצמי שיהיה טעים, מזין, בריא ולא משמין. ושיהיה חלבון. רק חלבון או עם פחמימה מינורית.
מהמזווה הציצה אלי חבילת עדשים כתומות. קרצה לי קצת.

שתי דקות חשיבה
ויש פשטידה.
בלי פחמימה מוספת
רק 2-3 כפות שמן על כפשטידה

מנה חלבונית לחלוטין.

קוביה מהפשטידה לצד סלט ירקות= ארוחה בריאה ומזינה. והעיקר משביעה לאורך זמן.



500 גרם עדשים כתומות
2 בצלים קצוצים דק
2-3 כפות שמן
4 שיני שום כתושות
מלח
פלפל
4 ביצים
חצי חבילה פטרוזיליה קצוצה דק

שוטפים את העדשים כמה פעמים עד שהן לא מעלות קצף במים

משרים במים רותחים כשעה
מסננים היטב

במחבת- מזהיבים בצל קצוץ בשמן.

שמים בקערה גדולה את הבצל המוזהב עם השמן שלו.
מוסיפים שום, פטרוזיליה קצוצה

טוחנים חלקית את העדשים במעבד מזון. עד שחלק הופך לממרח וחלק נשאר שלם או שבור.
מוסיפים לקערה.
מוסיפים 4 ביצים, מלח ופלפל
מערבבים היטב עד שהעיסה אחידה ממש

תבנית A4 מרופדת בניר אפיה
אופים ב 180 מעלות שעה.


הקפאתי לעצמי קוביות. לשלוף ולחמם.

אפשר להכין כפשטידות אישיות, כמובן
צפה בקובץ המצורף 869164
בדיוק בשבילי!!
מקווה לנסות בקרוב
תודה העני!!
 

מירי צלמת

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
התמונה קנתה אותי!
קומפוזיציה מושלמת!!!
כן, אני יודעת שזה לא פורום צילום.
אבל לא התאפקתי..
 

שירי כהן

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
איור וציור מקצועי
צילום מקצועי
@H
@שירי כהן זה ספיישל פור יו

במסגרת תהליך שינוי תזונה [שלי אישית, בני הבית ממשיכים כרגיל, אז אל דאגה יהיו מתכונים "רגילים"] לתזונה יותר בריאה, חיפשתי משהו לעצמי שיהיה טעים, מזין, בריא ולא משמין. ושיהיה חלבון. רק חלבון או עם פחמימה מינורית.
מהמזווה הציצה אלי חבילת עדשים כתומות. קרצה לי קצת.

שתי דקות חשיבה
ויש פשטידה.
בלי פחמימה מוספת
רק 2-3 כפות שמן על כפשטידה

מנה חלבונית לחלוטין.

קוביה מהפשטידה לצד סלט ירקות= ארוחה בריאה ומזינה. והעיקר משביעה לאורך זמן.



500 גרם עדשים כתומות
2 בצלים קצוצים דק
2-3 כפות שמן
4 שיני שום כתושות
מלח
פלפל
4 ביצים
חצי חבילה פטרוזיליה קצוצה דק

שוטפים את העדשים כמה פעמים עד שהן לא מעלות קצף במים

משרים במים רותחים כשעה
מסננים היטב

במחבת- מזהיבים בצל קצוץ בשמן.

שמים בקערה גדולה את הבצל המוזהב עם השמן שלו.
מוסיפים שום, פטרוזיליה קצוצה

טוחנים חלקית את העדשים במעבד מזון. עד שחלק הופך לממרח וחלק נשאר שלם או שבור.
מוסיפים לקערה.
מוסיפים 4 ביצים, מלח ופלפל
מערבבים היטב עד שהעיסה אחידה ממש

תבנית A4 מרופדת בניר אפיה
אופים ב 180 מעלות שעה.


הקפאתי לעצמי קוביות. לשלוף ולחמם.

אפשר להכין כפשטידות אישיות, כמובן
צפה בקובץ המצורף 869164
איזה חמודוווווות הקוביות!!!
ואחרי שהקדשת אותן לי - בכלל אני מאוהבת..
כמובן שמתי לב שלא לקחת את הכתובת,
אבל אני אשמח לשלוח לך פרטים מדויקים בקלי קלות!
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
יוצרי ai
@H

איזה חמודוווווות הקוביות!!!
ואחרי שהקדשת אותן לי - בכלל אני מאוהבת..
כמובן שמתי לב שלא לקחת את הכתובת,
אבל אני אשמח לשלוח לך פרטים מדויקים בקלי קלות!
אם יש לך מישהו מהעיק שלי לעיר שלך- שולחת לך!
 

שירי כהן

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
איור וציור מקצועי
צילום מקצועי
אם יש לך מישהו מהעיק שלי לעיר שלך- שולחת לך!
עד שטרחת אני אבוא ואקטוף לי את הקוביות כאילו היו... מגדל קוביות לגו?
ככה את מכירה אותי?
בהחלט תודה על המתכון - נשמע טעים ומענין..
מאד אוהבת רעיונות כאלו.
תודה!
 

הדסההה

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
תודה רבה על המתכון נשמע טעים מאד ובריא רק שאלה האם אפשר לשים 2 ביצים שלמות ועוד 2 חלבונים בלבד בלי החלמון?
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
יוצרי ai
תודה רבה על המתכון נשמע טעים מאד ובריא רק שאלה האם אפשר לשים 2 ביצים שלמות ועוד 2 חלבונים בלבד בלי החלמון?
לא חושבת שכדאי
החלבון נותן שומן ואני חוששת שבלעדי החלמונים כולם הפשטידה תהיה יבשה מדי
 

ע.מ.

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
עיצוב ואדריכלות פנים
וואו!
העני נראה נהדר!
תודה על השיתוף
 

זית רענן

משתמש מקצוען
@שירי כהן זה ספיישל פור יו

במסגרת תהליך שינוי תזונה [שלי אישית, בני הבית ממשיכים כרגיל, אז אל דאגה יהיו מתכונים "רגילים"] לתזונה יותר בריאה, חיפשתי משהו לעצמי שיהיה טעים, מזין, בריא ולא משמין. ושיהיה חלבון. רק חלבון או עם פחמימה מינורית.
מהמזווה הציצה אלי חבילת עדשים כתומות. קרצה לי קצת.

שתי דקות חשיבה
ויש פשטידה.
בלי פחמימה מוספת
רק 2-3 כפות שמן על כפשטידה

מנה חלבונית לחלוטין.

קוביה מהפשטידה לצד סלט ירקות= ארוחה בריאה ומזינה. והעיקר משביעה לאורך זמן.



500 גרם עדשים כתומות
2 בצלים קצוצים דק
2-3 כפות שמן
4 שיני שום כתושות
מלח
פלפל
4 ביצים
חצי חבילה פטרוזיליה קצוצה דק

שוטפים את העדשים כמה פעמים עד שהן לא מעלות קצף במים

משרים במים רותחים כשעה
מסננים היטב

במחבת- מזהיבים בצל קצוץ בשמן.

שמים בקערה גדולה את הבצל המוזהב עם השמן שלו.
מוסיפים שום, פטרוזיליה קצוצה

טוחנים חלקית את העדשים במעבד מזון. עד שחלק הופך לממרח וחלק נשאר שלם או שבור.
מוסיפים לקערה.
מוסיפים 4 ביצים, מלח ופלפל
מערבבים היטב עד שהעיסה אחידה ממש

תבנית A4 מרופדת בניר אפיה
אופים ב 180 מעלות שעה.


הקפאתי לעצמי קוביות. לשלוף ולחמם.

אפשר להכין כפשטידות אישיות, כמובן
צפה בקובץ המצורף 869164
תודה רבה רבה!
איך אני אוהבת מתכונים בריאים שפויים כאלו.
ירבו כמותו ( וכמותך, כמובן) בישראל.
 

אמא ועוד..

משתמש מקצוען
העני, תודה רבה!!
אם יש עוד רעיונות שכאלה- אשמח מאד!!

אולי אפשר להמיר חלק מהכמות בסוג עדשים אחר, וזה יצור 2 שכבות-גיוון בצבע ובמרקם? מה דעתך? איך יילך הכי טוב?
 

*טובית*

משתמש סופר מקצוען
מנהל קבוצה
וואו, העני, נראה מוששששששש!
מעולם לא השתמשתי בעדשים.
מה טעמן?
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
יוצרי ai
העני, תודה רבה!!
אם יש עוד רעיונות שכאלה- אשמח מאד!!

אולי אפשר להמיר חלק מהכמות בסוג עדשים אחר, וזה יצור 2 שכבות-גיוון בצבע ובמרקם? מה דעתך? איך יילך הכי טוב?
לא ניסיתי
היום היה נסיון ראשון והיו לי בבית רק כתומות
אישית פחות אוהבת את טעמם של האחרות

וואו, העני, נראה מוששששששש!
מעולם לא השתמשתי בעדשים.
מה טעמן?
טעם של קטניות :)
לי זה מזכיר אפילו קצת חומוס
 

HOBBY

משתמש פעיל
העני איזו יצירתיות! ממש מעניין לנסות.

(ובהשראת אירועי יום הזיכרון הכותרת נראתה לי פתאום כמו פשטידה-שכולה ; )))
 

פיר

משתמש סופר מקצוען
@שירי כהן זה ספיישל פור יו

במסגרת תהליך שינוי תזונה [שלי אישית, בני הבית ממשיכים כרגיל, אז אל דאגה יהיו מתכונים "רגילים"] לתזונה יותר בריאה, חיפשתי משהו לעצמי שיהיה טעים, מזין, בריא ולא משמין. ושיהיה חלבון. רק חלבון או עם פחמימה מינורית.
מהמזווה הציצה אלי חבילת עדשים כתומות. קרצה לי קצת.

שתי דקות חשיבה
ויש פשטידה.
בלי פחמימה מוספת
רק 2-3 כפות שמן על כפשטידה

מנה חלבונית לחלוטין.

קוביה מהפשטידה לצד סלט ירקות= ארוחה בריאה ומזינה. והעיקר משביעה לאורך זמן.



500 גרם עדשים כתומות
2 בצלים קצוצים דק
2-3 כפות שמן
4 שיני שום כתושות
מלח
פלפל
4 ביצים
חצי חבילה פטרוזיליה קצוצה דק

שוטפים את העדשים כמה פעמים עד שהן לא מעלות קצף במים

משרים במים רותחים כשעה
מסננים היטב

במחבת- מזהיבים בצל קצוץ בשמן.

שמים בקערה גדולה את הבצל המוזהב עם השמן שלו.
מוסיפים שום, פטרוזיליה קצוצה

טוחנים חלקית את העדשים במעבד מזון. עד שחלק הופך לממרח וחלק נשאר שלם או שבור.
מוסיפים לקערה.
מוסיפים 4 ביצים, מלח ופלפל
מערבבים היטב עד שהעיסה אחידה ממש

תבנית A4 מרופדת בניר אפיה
אופים ב 180 מעלות שעה.


הקפאתי לעצמי קוביות. לשלוף ולחמם.

אפשר להכין כפשטידות אישיות, כמובן
צפה בקובץ המצורף 869164
העני היקרה תמיד מפ]תיעה במנה טעימה
שבת שלום.
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
יוצרי ai
אפשר להקפיא?

טין צורך בקמח?
אין צורך בקמח כלל. העמילן שבעדשים עושה את עבודת החיבור בצורה נהדרת.
אפשר להקפיא ולחמם ישירות מההקפאה בלח להפשיר בין לבין
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קיט ק'

קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם:
נקרא  9  פעמים

אתגר AI

הסוואה • אתגר 21 • אתגר נושא פרסים 🎁

לוח מודעות

למעלה