צפונית חדשה
משתמש רשום
חברה שלי קיבלה החזרים לפני חודשיים וחצי, אמא פלוס נתנו לה קבלות בלי הלוגו שלהם...יש מישהי שקיבלה החזרים ממכבי ב 4 חודשים האחרונים?
חברה שלי קיבלה החזרים לפני חודשיים וחצי, אמא פלוס נתנו לה קבלות בלי הלוגו שלהם...יש מישהי שקיבלה החזרים ממכבי ב 4 חודשים האחרונים?
איך אפשר לדעת מי הנציג באזור שלי?תתקשרי לנציג קהילות באזור מגורייך ותסבירי שאם לא תקבלי החזר את וכל משפחתך עוברים לקופה מתחרה.
הם נלחמים על כל מבוטח ויעשו הכל כדי שתשארי איתם
עשיתי את זה, ופשוט פקחתי עיניים. ההתנהלות שלהם לאורך ההריון והלידה היו קטסטרופליים.אני מסכימה איתך, אני חושבת שרק במאוחדת יש בלגנים והקופה צוחקת על הלקוחות שלהם, אני שוקלת לעבור לקופה אחרת בגלל הסיפור הזה, פשוט בושה וחרפה למאוחדת, חשבתי שאני היחידה.
רובם רלוונטיים רק לאחר לידה. מלבד קורס הכנה, הכל מדבר על אח"כאפשר גם אחרי לידה להגיע לכל הארגונים הללו?
איך?
תשאלי בסניף שלךאיך אפשר לדעת מי הנציג באזור שלי?
בעיקר זה אחרי לידה, נשים זכאיות ליעוץ על ידי יועצות בסל של 2000 שח, וכשאת מקבלת יעוץ את זכאית להחזר, וכמובן שעושים דרך החברות האלו, אז את מקבלת גם יעוץ וגם מתנה, וכמובן בגלל הבלגנים שווה לבדוק טוב לפני שמשקיעים כסףאפשר גם אחרי לידה להגיע לכל הארגונים הללו?
איך?
אשמח לפרטי התקשרות.אני במאוחדת קיבלתי החזרים מצעד ראשון לאמהות עבר חלק בלי שום בעיות
0542284879 תהילה , משעה 13.00 בצהריםאשמח לפרטי התקשרות.
האם יש עוד מישהי שקיבלה בתקופה האחרונה, ממאוחדת?
תודה ענקית!כנראה לא הבנת אותי נכון.
אני במכבי שלי, לא המלצתי ולא כלום, משהי כתבה כמה עמודים לפני על מה שמקבלים בביטוח מכבי שלי
פשוט הוספתי עוד דברים.
קיבלתי נראה לי החזר מלא, אולי 80%.
לא הלכתי לבית החלמה, בכל אופן לא באתי עם תינוק... זו היתה לידה שקטה, הייתי במלון.
ואני לא זוכרת כלום, נשאר במקום שחור ואפל שאני לא רוצה להיזכר שוב, פניי לעתיד טוב בעז"ה
תודה ענקית!
גם אני אחרי לידה שקטה ולא חלמתי לבקש הבראה מהקופה (חשבתי שזה רק בית החלמה)
אני הולכת לבדוק את זה
והרבה כוח ובשורות טובות!
הקופ"ח אכן עושות בעיות!!!!!!!אני תקשרתי איתם במייל- babyour110 שטרודל גימייל...
בוודאי שהם מקבלים זיכויים לאחר הלידה... אבל השאלה היא אם הקופות חולים עושות בעיות
נראה לי שלהיות אחות בטיפול נמרץ / קורונההדבר הכי מורכב בעולם,
על אחות טיפול נמרץ אפשר לדון.נראה לי שלהיות אחות בטיפול נמרץ / קורונה
או מנכלי"ת של חברה גדולה
זה אולי פחות חשוב או נעלה
אבל
זה קצת
קצת יותר מורכב
כן זה לא נשמר מלידות קודמות, אבל נראה לי שאת יכולה לעבור לקופה אחרת ואז יש לך מהתחלה ל4 לידות,אני בהלם! זה לא הולך 8000 ש"ח בסל?
מה שלא בזבזתי בלידות הקודמות הלך לפח?!!!!!!!!!!!
אז כל מי שילדה כבר 4 ילדים
אין לה זכאות לסל?
ידוע לי שזה לא כך.את יכולה לעבור לקופה אחרת ואז יש לך מהתחלה ל4 לידות,
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: