דרוש מידע פשוט להיות אמא

• פותח הנושא צף
  • פורסם בתאריך

תמי אחת

משתמש סופר מקצוען
אני מסכימה איתך, אני חושבת שרק במאוחדת יש בלגנים והקופה צוחקת על הלקוחות שלהם, אני שוקלת לעבור לקופה אחרת בגלל הסיפור הזה, פשוט בושה וחרפה למאוחדת, חשבתי שאני היחידה.
עשיתי את זה, ופשוט פקחתי עיניים. ההתנהלות שלהם לאורך ההריון והלידה היו קטסטרופליים.
לגבי אמא פלוס - אני איכשהו הסתדרתי (ילדתי ב-01.08), בדיוק אז התחילו הבעיות, והצלחתי עם קבלות ללא הלוגו של אמא פלוס. חברה שילדה 3 שבועות אחרי |(גם מאוחדת) - לא קיבלה כלום.

אפשר גם אחרי לידה להגיע לכל הארגונים הללו?
איך?
בעיקר זה אחרי לידה, נשים זכאיות ליעוץ על ידי יועצות בסל של 2000 שח, וכשאת מקבלת יעוץ את זכאית להחזר, וכמובן שעושים דרך החברות האלו, אז את מקבלת גם יעוץ וגם מתנה, וכמובן בגלל הבלגנים שווה לבדוק טוב לפני שמשקיעים כסף

hila

משתמש סופר מקצוען
צילום מקצועי
כל מי שהיתה לה בעיה עם מאוחדת שתיגש למנהלת מרפאה שלה ותאיים רציני שתעזוב
לי פעם לא רצו לתת החזר על משהו אחר לגמרי ועזבתי לחודשיים. בחודשיים האלה הם לא נתנו לי מנוחה שאחזור ועכשיו כל קבלה אני מגישה ישר למנהלת הסניף כהחזר חריג

ofir123

משתמש צעיר
כנראה לא הבנת אותי נכון.
אני במכבי שלי, לא המלצתי ולא כלום, משהי כתבה כמה עמודים לפני על מה שמקבלים בביטוח מכבי שלי
פשוט הוספתי עוד דברים.
קיבלתי נראה לי החזר מלא, אולי 80%.
לא הלכתי לבית החלמה, בכל אופן לא באתי עם תינוק... זו היתה לידה שקטה, הייתי במלון.
ואני לא זוכרת כלום, נשאר במקום שחור ואפל שאני לא רוצה להיזכר שוב, פניי לעתיד טוב בעז"ה
תודה ענקית!
גם אני אחרי לידה שקטה ולא חלמתי לבקש הבראה מהקופה (חשבתי שזה רק בית החלמה)
אני הולכת לבדוק את זה
והרבה כוח ובשורות טובות!

הני מושקוביץ

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
תודה ענקית!
גם אני אחרי לידה שקטה ולא חלמתי לבקש הבראה מהקופה (חשבתי שזה רק בית החלמה)
אני הולכת לבדוק את זה
והרבה כוח ובשורות טובות!

מאחלת לך בעתיד עם ידיים מלאות
כרגע אני במקום השפע, ב"ה יצאתי לפני כמה חודשים בידיים מלאות בנס ואוצר.
מאחלת לך גם!

ציפוש tzipi

משתמש מקצוען
צילום מקצועי
אגב למי שמתעניינת-
אז דבר ראשון, לגבי בייביור- מי שקראה אותי בעבר, ראתה שלא קיבלתי את כל ההחזרים ממאוחדת.
אז בסוף בייביור היו מאד מאד בסדר, החזירו לי עד השקל האחרון, היו ממש הוגנים.
נכון, זה לקח קצת זמן, אבל בסופו של דבר הם לא התחמקו מאחריות והיו ממש ממש בסדר!!! ועשו לי העברה על כל הסכום שלא זוכיתי עליו.
דבר שני, לגבי מאוחדת- הצלחתי להוציא מהם החזר נוסף, דרך פניה ישירה למנהלת של אחד הסניפים שלהם.
בייביור דיברו איתה וסיכמו איתה שהיא תכבד את הקבלות שלהם.
וכך הזדכיתי ממש לאחרונה- לפני שבוע- זיכוי נוסף אחרי שכבר 4 (!!!) חודשים אני נמרחת עם הנושא הזה...
זהו אז גם רציתי לשתף בסוף הטוב, במיוחד שסתם העללתי על בייביור, מתנצלת :)
ולגבי זיכויים- אני לא יודעת אם מאוחדת יזכו גם על ייעוצים חדשים, יכול להיות שזוכיתי רטרואקטיבית כי למעשה הקבלה הופקה לי בשלב שעדיין לא היה כתוב כלום- לא באתר ולא בעלונים שלהם- לגבי הדרכה טלפונית.
בהצלחה לכולן ורק בשמחות ובידיים מלאות!

ציפוש tzipi

משתמש מקצוען
צילום מקצועי
אני תקשרתי איתם במייל- babyour110 שטרודל גימייל...
בוודאי שהם מקבלים זיכויים לאחר הלידה... אבל השאלה היא אם הקופות חולים עושות בעיות

גלבוע

משתמש סופר מקצוען
נראה לי שלהיות אחות בטיפול נמרץ / קורונה
או מנכלי"ת של חברה גדולה
זה אולי פחות חשוב או נעלה
אבל
זה קצת
קצת יותר מורכב
על אחות טיפול נמרץ אפשר לדון.
על מנכלית, פשוט וברור:
זה לא יותר מורכב. ממש לא.

שיע פריד

משתמש חדש
אני בהלם! זה לא הולך 8000 ש"ח בסל?
מה שלא בזבזתי בלידות הקודמות הלך לפח?!!!!!!!!!!!
אז כל מי שילדה כבר 4 ילדים
אין לה זכאות לסל?
כן זה לא נשמר מלידות קודמות, אבל נראה לי שאת יכולה לעבור לקופה אחרת ואז יש לך מהתחלה ל4 לידות,
אני ממשתי בלידה הקודמת את כל הכסף (עד היה אפשר, ובלידה הבאה אני מתכננת לעבור קופה

למאי נפקא מינה

משתמש מקצוען
עריכה תורנית
את יכולה לעבור לקופה אחרת ואז יש לך מהתחלה ל4 לידות,
ידוע לי שזה לא כך.
הכסף [כולו או רובו] מגיע ממשרד הבריאות ולא מקופת הקופ"ח, ועל כן כל יולדת במדינה זכאית ל - 8000 ש"ח בלבד - ולא משנה דרך איזו קופה.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ק'

קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם:
נקרא  7  פעמים

אתגר AI

הסוואה • אתגר 21 • אתגר נושא פרסים 🎁

לוח מודעות

למעלה