הלחצתם, נכנסתי להגדרות אבטחה בגוגל, איפה רואים מי מחובר אלי?
בתחתית בצד שמאל של הגימייל
לחיצה על פרטים פותחת את כל הפעילות האחרונה שלך
הלחצתם, נכנסתי להגדרות אבטחה בגוגל, איפה רואים מי מחובר אלי?
הבעיה מתחילה בטלפונים כשרים שלא מקבלים SMS, ואז אני יכול להשאר עם הלשון בחוץ [מעשים שהיו, הייתי צריך להכנס דחוף לחשבון שלי ממכשיר זר ולא הצלחתי]. יש פתרון לזה?אלא בנוסף לכך גוגל מתקשרים / שולחים SMS לסלולרי האישי שלכם עם קוד חד פעמי שתקף לדקות ספורות ובמהלכן אתם צריכים להקיש את הקוד במחשב
בתחתית בצד שמאל של הגימייל
לחיצה על פרטים פותחת את כל הפעילות האחרונה שלך
לא רוצה להלחיץ, אבל מה שרואים בג'ימייל למטה זה רק אצל מי פתוח הג'ימייל ברגע זה ממש. זה עדיין לא אומר שאין עוד מחשבים ש"זוכרים" את חשבון הגוגל שלך בדומה למחשב שלך למשל, שיכול להכנס עוד רגע לג'ימייל גם אם כרגע הוא סגור.ב"ה
נקי...
לא. ממש לא.שאלה של בורים,
האם האקר יכול לפרוץ למחשב שלא מחובר לאינטרנט?
כשמוסיפים טלפון לאימות דו שלבי, אתם יכולים לבחור האם לקבל את הקוד בשיחה טלפונית או ב SMS.הבעיה מתחילה בטלפונים כשרים שלא מקבלים SMS, ואז אני יכול להשאר עם הלשון בחוץ [מעשים שהיו, הייתי צריך להכנס דחוף לחשבון שלי ממכשיר זר ולא הצלחתי]. יש פתרון לזה?
דרך האינטרנט הוא לא יוכל לפרוץ, אבל יש דרכים נוספות, למשל דרך כרטיס רשת אלחוטית או בלוטוס'.שאלה של בורים,
בפירוש כן.שאלה של בורים,
את יכולה להשאר רגועהאני יכולה להרגע?
ממש מוזר@תקליט-אור תודה
בדיוק רציתי לכתוב את זה
נכנסתי מהפרטים למכשירים שלי
וגיליתי 7 מכשירים שהיו מחוברים....
הולכת להחליף סיסמא...
הגיוני שבאותם חודשים נכנסת לג'ימייל שלך ממכשירים שונים?ממש מוזר
בדקתי את זה גם, וגיליתי איזה חמישה מכשירים שהיו מחוברים - כולם בסביבות דצמבר-ינואר.
מה יכול להיות ההסבר?
למהלך פריצה יש אינספור דרכים להתבצע.יש דבר אחד שאני לא מבינה-
נגיד שהמחשב שלי נדבק בוירוס.
ברגע שאני מנתקת אותו מהרשת - איך יש להאקר גישה אליו? [למחשב עצמו, לא לחשבונות גוגל וכל מה שברשת...]
זה כמו שהשתלטות מרחוק זקוקה לחיבור לאינטרנט - כך גם פה, לא?!
הגיוני שהמקלדת או העכבר נלחצים בטעות?יש לי שאלה.
אני לא מכבה את המחשב בלילה, אלא מעבירה למצב שינה.
מדי פעם אני רואה שהוא מתעורר, לא קורה כלום רק רואים את מסך הנעילה, ואחרי דקה בערך הוא חוזר לישון.
כל פעם מחדש אני נבהלת....
נכון זה לא קשור? זה משהו בהגדרות של המחשב...?!
(יש לי אנטי וירוס ESET)
בדרך כלל הוא עובד מאחורי הקלעים, עד כמה שאני מודעת. אבל כן, יש בהחלט פעמים שההאקר מחכה ללילה, כשכולם הולכים לישון, כדי להתחיל לעבוד...ועוד שאלה - כשמישהו פורץ למחשב, אמורים לראות את הפעילות שלו (חלונות נפתחים, עכבר זז וכו), או שהוא יכול לפעול מתחת לפני השטח?
לא, ממש לא.הגיוני שהמקלדת או העכבר נלחצים בטעות?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ע'
קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי: