יש כבר המון הודעות דומות באתר, ושלנו לא מאושר?אגודות למיני של צער בעלי חיים
יש שניים וכלוב. קוניור (גרינצ'יק), וקוקטייל. כולל כלוב וקצת אוכל. הכל ב600 ש’’חאיזה תוכי זה?
ניסינו כמה פעמים לפרסם תוכים למכירה וקיבלנו הודעה שהמודעה נוגדת את כללי האתר.
מה יכולה להיות הבעיה?
יש שניים וכלוב. קוניור (גרינצ'יק), וקוקטייל. כולל כלוב וקצת אוכל. הכל ב600 ש’’ח
את הקוניור ניתן לאלף לדבר כמה מילים, איתנו הוא משחק ומקשקש אבל לא מדבר (לא השקענו בזה...)
זה יכול להיות מדהים לילד אבל צריך לקחת בחשבון תחזוקה
כמה התוכי עולה? איזה תוכי זה? אני רוצה לקנות עבור ילד יתום עם קושי רגשי, וחושבת אולי זה יעזור לו לפרוק את עומס הרגשות.
אתה יכול להרחיב לגבי ד?א. גרין צ'יק כמעט ולא מדבר אבל תוכי חכם יחסית (לתוכי בינוני מינוס) וקל לאילוף טריקים
. קוקטיל כושר דיבור לקוי וכמעט שאינו קיים (חבל להשקיע) אבל תוכי מאוד חברתי לא תוקפן, וגם יודע לנגן ולשרוק.
ב. באיזה גיל התוכי? משמעותי מאוד ביחס לדיבור ותקשורת.
ג. האם התוכי הוא פרא, האכלת יד, או מחוברת? 3 הגדרות שונות שמשליכות על התקשורות והאינטרקציה עם התוכי.
ד. האם התוכי הוא יד ראשונה או יד שניה וכו'? מאוד משמעותי. ארחיב אם יהיה צורך.
ה. מבחינת הרעש. קוקטייל תוכי שקט ורגוע. גרינצ'יק פחות אבל לא צרחני מדי. בשונה מהבינונים יותר ובטח מהגדולים. וכמובן הכל תלוי בסביבה..
ו. אפשר לפרסם בחינם בכמה אתרים לבעלי חי. לפני זמן לא רב רכשתי דרכם תוכי מחוברת במחיר מציאה. (אם כי תמיד עדיף לקנות ממגדל).
כאחד שמגדל קוואקר במשך שנתיים (ועוד כמה סוגים) זה אחד התוכים החמודים, הליצנים עם יכולת דיבור לא רעה (יחסית לתוכי בנוני-) אבל רעשן לא קטן... אוהב לכסוס ציפורנים לכרסם מכל הבא למקור....אתה יכול להרחיב לגבי ד?
קנינו האכלת יד בן שנתיים והוא מאד אגרסיבי (קווקר)
הגרינצ'יק בן 10 חודשיםב. באיזה גיל התוכי? משמעותי מאוד ביחס לדיבור ותקשורת.
מחוברת. קנינו אותו כגוזל והאכלנו ידנית.ג. האם התוכי הוא פרא, האכלת יד, או מחוברת? 3 הגדרות שונות שמשליכות על התקשורות והאינטרקציה עם התוכי.
אשמח לשמוע על אתרים מומלצים.ו. אפשר לפרסם בחינם בכמה אתרים לבעלי חי. לפני זמן לא רב רכשתי דרכם תוכי מחוברת במחיר מציאה. (אם כי תמיד עדיף לקנות ממגדל).
בגיל כזה עדיין אפשר לאלף, והוא יכול בקלות להתחבר למשפחה החדשה. (אם כי תמיד עדיף יד ראשונה, בפרט בתוכים)הגרינצ'יק בן 10 חודשים
מחוברת. קנינו אותו כגוזל והאכלנו ידנית.
אשמח לשמוע על אתרים מומלצים.
תודה
וואו תודה רבה!כאחד שמגדל קוואקר במשך שנתיים (ועוד כמה סוגים) זה אחד התוכים החמודים, הליצנים עם יכולת דיבור לא רעה (יחסית לתוכי בנוני-) אבל רעשן לא קטן... אוהב לכסוס ציפורנים לכרסם מכל הבא למקור....
כלל ראשון ברכישת תוכים, מנסיון וידיעה, לא לקנות תוכי בגיל מבוגר, אלא ישירות ממגדל.
תוכי אגרסיבי פירושו שהוא לא עבר חברות או שהתפרא בהמשך, והוא פרא למחצה ולשליש וכו'.
תוכי מחוברת לא מתנהג בצורה אגרסיבית, גם אם הוא עולה על היד אבל לא נותן ללטף אותו הוא לא נחשב מחוברת! ולא לטעות בזה, וחבל כי הרבה אנשים נופלים בפח.
כמו כן לא פעם התוכי גדל והתפתח אצל מגדל שהעניק לו את כל מה שצריך כדי לחברת אותו (האכלת יד, יחס וכו') אבל התוכי עבר לבית שלא ידעו לטפל בו כמו שצריך או אפילו התעללו בו רח"ל.. והוא התפרא (מלשון פרא) וכמו שכתבתי.
אם יש עוד שאלות אשמח לעזור ולתרום מנסויוני כמגדל קוואקר+.
בזמנו מצאתי לפחות 4 אתרים פעיליםאשמח לשמוע על אתרים מומלצים.
תודה
וואו תודה רבה!
מה זה מתחברת?
לא מכירה את המושג!
כשקנינו אותו היה בן 2, לא יודעת איזה יד... עלה 600 שח.
אלים ממש, לא רוצה שאף אחד יתקרב לכלוב! הוא פשוט בורח לצד השני
רק כשהבן שלי שתמיד מטפל בו מגיע הוא איכשהוא מתקרב, אבל גם אליו הוא לא די נחמד....
זה מתסכל כי הבן שלי משקיע....
@אוריגמי , אפשר להעלות תמונה שלהם?
הגרינצ'יק כן. מתכרבל ואוהב מסאז'ים. הקוקטייל לא.הוא נותן שילטפו אותו ב. בגב?
origami.prog בסיומת הרגילהאיך אפשר ליצור קשר?
את הקוקטייל קנינו יד 2 אז לא ידוע לי מתי קצצו לו לראשונה. היום הוא בן כמעט שנתיים אאל"ט
ידוע שהקוקטייל אוהב לעלות על הראש..... (תוכי במנת משכל של ציפור מינוס...) אבל חמוד.
בן כמה הקוקטייל?
ב. אני מבחין שקצצו לו את נוצות התעופה האמנם? (אני בעד, השאלה באיזה גיל קצצו ואם הוא איבד את כושר התעופה גם לאחר שיצמחו שוב)
לפי הנתונים האלה הוא איבד את כושר התעופה. תוכי שהתרגל לעוף ונוצות התעופה שלא לא גזורות לעולם יעדיף לעופף מאשר לשוטט כל היום ברצפה.את הקוקטייל קנינו יד 2 אז לא ידוע לי מתי קצצו לו לראשונה. היום הוא בן כמעט שנתיים אאל"ט
מאז התמונה הנוצות גדלו אבל הוא מסתובב במרפסת פתוחה בלי לעוף. אין לי מושג אם הוא יכול או לא.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: