מדהים!!יש לי המון הערות, החל מהקונספט, הקומפוזיציה וכלה בקופי, אני מקווה שאני לא מייאש אותך.
א. המודעה עמוסה ומבלבלת ואין מסר אחיד במודעה.
ב. במודעת פרסום פחות זה יותר.
ג. בשלושה מקומות את כותבת, פליירים מיתוג, פרסום וכו'. בבועה שעל היד, למטה בגוף המודעה ואז בסוף המודעה צהוב על גבי לבן שגם ככה זה לא קריא.
ד. כמו שהעירו קודמי, הביצוע לוקה בחסר.
ה. תפסיק לחלום ותתחיל להרוויח, מתקבל לא טוב, זה עלול להיות מתורגם ל"תפסיק להיות בטלן וגוילם ותתחיל לעשות משהו עם עצמך, אני לא חושב שזה בדיוק גורם מניע המודעה.
ו. המתכננים >> מעצבים >> ומרוויחים קצת מגולמני מידי.
ז. לעולם אל תבטיחי הבטחות שאין להם בסיס במודעה.
ח. מתאים לבעלי עסק לפרטיים, לרווחים כלכליים ולכל מטה, מה זה פרט וכלל??? זה מיותר לגמרי.
ט. הוויזואל קטן מידי, אין לו מספיק נוכחות.
י. המילם "במקצועיות מושלמת" זה לא משהו שבידיים שלך "במקצועיות מוקפדת" זה כן.
בהמחשה אני מדגים איך לעצב מודעה וגם קופי.
את המילה "חלום" החלפתי ב-"חזון"
חותרים להגשים חזון, נשמע הרבה יותר טוב, וגם יותר מניע לפעולה.
בגוף הטקסט "חותרים יחד איתך" וכו' הרבה יותר שיתופי ולא מתנשא. כי התחושה המתקבלת היא "אתה גוילם חוילם, בוא ואני אראה לך מה צריך לעשות"
מבחינת זרימת עין, קודם רואים את הספינה, אח"כ "חותרים להגשים חלום ותוך כדי את הלוגו של אינדיבידואלי, ואל דאגה מובן שאת עוסקת בעיצוב גרפי כי מתחת ללוגו כתוב "עיצוב גרפי מנצח. ורק אח"כ הצופה יקרא את תת הטקסט " אנחנו בסטודיו אינדיבידואלי" וכו'.
כעת המודעה הרבה יותר מגובשת מבחינת מסר.
צפה בקובץ המצורף 661246
בתור צופה מהצד -נהניתי מההכונה המדויקתיש לי המון הערות, החל מהקונספט, הקומפוזיציה וכלה בקופי, אני מקווה שאני לא מייאש אותך.
א. המודעה עמוסה ומבלבלת ואין מסר אחיד במודעה.
ב. במודעת פרסום פחות זה יותר.
ג. בשלושה מקומות את כותבת, פליירים מיתוג, פרסום וכו'. בבועה שעל היד, למטה בגוף המודעה ואז בסוף המודעה צהוב על גבי לבן שגם ככה זה לא קריא.
ד. כמו שהעירו קודמי, הביצוע לוקה בחסר.
ה. תפסיק לחלום ותתחיל להרוויח, מתקבל לא טוב, זה עלול להיות מתורגם ל"תפסיק להיות בטלן וגוילם ותתחיל לעשות משהו עם עצמך, אני לא חושב שזה בדיוק גורם מניע המודעה.
ו. המתכננים >> מעצבים >> ומרוויחים קצת מגולמני מידי.
ז. לעולם אל תבטיחי הבטחות שאין להם בסיס במודעה.
ח. מתאים לבעלי עסק לפרטיים, לרווחים כלכליים ולכל מטה, מה זה פרט וכלל??? זה מיותר לגמרי.
ט. הוויזואל קטן מידי, אין לו מספיק נוכחות.
י. המילם "במקצועיות מושלמת" זה לא משהו שבידיים שלך "במקצועיות מוקפדת" זה כן.
בהמחשה אני מדגים איך לעצב מודעה וגם קופי.
את המילה "חלום" החלפתי ב-"חזון"
חותרים להגשים חזון, נשמע הרבה יותר טוב, וגם יותר מניע לפעולה.
בגוף הטקסט "חותרים יחד איתך" וכו' הרבה יותר שיתופי ולא מתנשא. כי התחושה המתקבלת היא "אתה גוילם חוילם, בוא ואני אראה לך מה צריך לעשות"
מבחינת זרימת עין, קודם רואים את הספינה, אח"כ "חותרים להגשים חלום ותוך כדי את הלוגו של אינדיבידואלי, ואל דאגה מובן שאת עוסקת בעיצוב גרפי כי מתחת ללוגו כתוב "עיצוב גרפי מנצח. ורק אח"כ הצופה יקרא את תת הטקסט " אנחנו בסטודיו אינדיבידואלי" וכו'.
כעת המודעה הרבה יותר מגובשת מבחינת מסר.
צפה בקובץ המצורף 661246
בתור צופה מהצד -נהניתי מההכונה המדויקת
אני אוהבת שכשמעירים מה לא טוב
מראים גם דוגמא ל-מה כן טוב.
ובאמת אשריכם !- להשקיע ככה בשביל השני.
יחד עם זאת אני - ליבי היה נופל מסידרת ההערות
הייתי לגמרי מתייאשת -כמה אני רחוקה ............
לי אישית קשה מאד כשמטיחים לי בפרצוף את כל הטעויות
ולא מוצאים אפילו משהו אחד שכן טוב.
מכאן אני רוצה להחמיא ל@אינדיבדואלי
שיודעת איך לקבל הערות.
ככה צומחים .
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: