אבל אני משוחד מבעניינים הם עושים עבודה מדהימה ברמה ד' לדעתי הם לוקחים שם בענקמדויק!!
ןזה שכונה של 10,000 דירות!!
אבל אני משוחד מבעניינים הם עושים עבודה מדהימה ברמה ד' לדעתי הם לוקחים שם בענקמדויק!!
לא הובנתי כנראה.
המודעה בעברית
מדברת על מוצר מסוים.
רק רוצה שהאמריקאיות ייתקלו בו וילכו לקנות
תודה רבה על המענה המפורט.א. מידע לכל זה העיתון הכי עבה בבית שמש, כנראה בכל זאת יש סיבה שאנשים מפרסמים שם.
ב. יש עוד עיתונים.
ג. פתחתי את הקטלוג שצירפת ודבר ראשון שעלה לי זה שחוץ ממך יש בדיוק באותו עיתון וברוב העיתונים בבי"ש את חנות בדק בית שהם מפרסמים כבר תקופה עם קטלוג הרבה יותר גדול. והם חנות מוכרת בבי"ש, מה גם שמריפרוף קל שמתי לב שהמחירים שפירסמת גבוהים מהם... אז אולי זו הסיבה...
יש אנשים שאין להם אינטרנט.....!!!!תודה רבה על המענה המפורט.
אם אפשר שאלה,
אני מבין שבדק בית נותנים קטלוג גדול + שירות משלוחים,
הקטלוג שלנו הוא דוגמית, מודגש לאורך כל הקטלוג שיש אתר עם מגוון ענק, לא שמתם לב לכך ?
תודה רבה על המענה המפורט.
אם אפשר שאלה,
אני מבין שבדק בית נותנים קטלוג גדול + שירות משלוחים,
הקטלוג שלנו הוא דוגמית, מודגש לאורך כל הקטלוג שיש אתר עם מגוון ענק, לא שמתם לב לכך ?
יווווווו איזה כייף להזכר ולהבין איך הזמן עףמה רלוונטי להיום?
בעניינים עדין רק בשכונות מסוימות?
אז תכלס, אפרסמון בעניינים או מידע לכל? שואלת בשביל מישהי שרוצה עמוד שלם
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: