ניק כמעט בלי ראש
משתמש מקצוען
נכוןכמעט זהה
פיספסתי משהו?
זה ממש תואם.
נכוןכמעט זהה
פיספסתי משהו?
וזה מספיק?מכיל חומצה פולית בנגזרת הפעילה "מתיל-פולאט" במינון של 400 מק"ג, ברזל במינון של 30 מ"ג, בתוספת של ויטמין C לשיפור הספיגה, יוד במינון של 220 מק"ג, בהתאם למינון המומלץ על פי איגוד הגניקולוגים וויטמין D 400 יחב"ל.
באבקה של אלטמן יש:
30 מ"ג ברזל (FERRIC PYROPHOSPHATE) SIDERAL R.M. - SUCROSOMIAL 70 מ"ג ויטמין C (AS ASCORBIC ACID) 225 מק"ג יוד (SODIUM LODATE) 400 יחב"ל ויטמין D3 (CHOLECACIFEROL) 2 מק"ג ויטמין B12 (CYANOCOBALAMIN) 400 מק"ג חומצה פולית (FOLIC ACID)
ברזל לוקחים בנפרד וגם B12 וחומצה פוליתוזה מספיק?
כי בפרנטל רגיל יש המון רכיבים וויטמינים, הרבה יותר מאלה...
(ברור שזה יותר טוב מכלום, שזה מה שהיה עד היום, אבל אני לא צריכה להשלים ויטמינים אחרים?)
יש פרנטל מיני של מקסי הלטאני יודעת שאני לא היחידה עם הבעיה הזו ואשמח לשמוע אם יש מישהי שמצאה פתרון...
ניסיתי בנתיים את הפרנטל הרגיל ופרנטל של בוטיק (נמכר במשנת יוסף) ושניהם לא עוברים לי בגרון בשום צורה!!
(ואל תתנו לי עצות לקחת בתוך מעדן/ גבינה, כי זה לא עובד,זה משהו פסיכולוגי, אני נגעלת אפילו מלראות את הקופסא שלהם)
לא רוצה להשקיע כסף בעוד חברות ולהתקע עם החבילה בארון...
אם יש לכן נסיון עם פרנטל מוצלח- גם קטן, גם בלי ריח, גם לא גורם לתופעות לוואי במערכת העיכול וגם לא גורם להקאות אני אשמח ממש לשמוע!
כמובן רק מכאלה שיודעות על מה אני מדברת כשאני מזכירה את כל התופעות הנ"ל, אחרת לא יעזור לי...
אם זה הכמות שכולם מכניסיםוזה מספיק?
לא מספיק?
אבל זה מכיל 400 מק"ג חומצה פולית, שזה ההמלצה לנשים בהריון,וגם B12 וחומצה פולית
לזה ולזה ודאי מומלץ האבקה של אלטמן .יש לי בעיה לא פחות גדולה עם הברזל, גם בטעם וגם בתופעות לוואי...
גם פרנטל באבקה וגם ברזל באבקה- יקרררר, אבל אין ברירה כנראה...לזה ולזה ודאי מומלץ האבקה של אלטמן
אמורות להיותטעימות/ סבירות/ בליעות?
אני ממש אוהבת...יש גם מסטיקים של סופרהב
בטעם דובדבן וענבים
לא גרוע בכלל
מה הכשרות?צפה בקובץ המצורף 1316934
אני משתמשת בזה כמו שכתבתי מעלה
ורופאה אמרה שזה ממש כמו הפרנטל בערכים..
אז שווה לנסות
כנ"ל מה הכשרותיש פרנטל מיני של מקסי הלט
(קופסא לבנה עם כיתוב וורוד) זה יחסית יקר אבל לא הענקיים הקשיים, זה קפסולה רכה בגודל רגיל.
גם לי הרופא אמר שאין צורך...אמר לי רופא נשים:
אל תקחי פרנטל וברזל עד שבוע 12, זה מה שגורם לבחילות בהריון. וחבל.
אבל להקפיד מאוד לקחת חומצה פולית!!
לי הרופאה אמרה שעד שבוע 16,אמר לי רופא נשים:
אל תקחי פרנטל וברזל עד שבוע 12, זה מה שגורם לבחילות בהריון. וחבל.
אבל להקפיד מאוד לקחת חומצה פולית!!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: