טוב, אלו באמת למתחילים.
הכי טוב לטמפרר שוקולד, אבל אם תתחילו עם זה אז זה כבר לא למתחילים ולא כמה דקות עבודה. אז נדלג על השלב הזה, ברשותכם.
יש בקופסא 2 סוגים:
הראשון-
פרלין שוקולד לבן חלבי ופקאן סיני
מתכון:
300 גרם שוקולד חלבי לבן
2 כפות שמן
3/4 כוס פקאן סיני גרוס
1/2 כוס ביסקויטים טחונים
מערבבים יחד ויוצקים לתבנית פרלינים
מקפיאים להתקשות מוחלטת
מחלצים מהתבנית
כמה זמן לוקח?
חלק השארתי כמו שהוא- הכוכבים
חלק המשכתי בציפוי- אבל אז זה כבר עוד כמה דקות מעבר לדקות ספורות
200 גרם שוקולד חלבי
2 כפות שמן
מוציאים מההקפאה כל פעם רק מספר קטן של פרלינים. טובלים בשוקולד המומס. מנערים מעודפי שוקולד ומניחים על מגש. מעבירים להקפאה להתקשות.
פרלינים מהמתכון הנ"ל שעברו את שלב הציפוי הם העגולים.
השני-
פרלין שוקולד נוגט ב-2 צבעים
מתכון
שכבה ראשונה
250 גרם שוקולד לבן
1/2 כוס אבקת נוגט
1 כף שמן
ממיסים יחד ויוצקים לגובה חצי של השקעים. מקפיאים להתקשות.
שכבה שניה
250 גרם שוקולד חלבי מומס עם 1 כף שמן
ממלאים מעל
מקפיאים ומחלצים
זהו
תכינו
באמת קל