תודה רבה!אתם יכולים לנסות אצל אלכס 0527118113
מקבל בבית הדפוס בירושלים
דעתי מורכבת לגביו,
קרובת משפחה שהייתה אצלו והייתה לה פריצה די חמורה, טוענת שהוא הציל אותה. ואכן אצלה לא היה רופא שלא אמר שאין ברירה והיא חייבת לעשות ניתוח, והוא עשתה את התרגילים שלו והכאבים חלפו כמעט לגמרי והיא חזרה לתפקוד ללא ניתוח.
אני מכיר המלצות נוספות עליו.
בכל אופן מזיק הוא כנראה לא. (אישית היה לי קשה להתחבר לסגנון) אבל לא יכול לקחת אחריות.
עבודה יומיומית! (תרגילים - דורש עקביות בד"כ לא מדובר בתרגילים קשים כ"כ).
ההצלחה שלו היא בפריצת גיסק צווארי דווקא או בפריצת דיסק בגב?לאור היכרות עם מקרים חמורים לאחר פריצת דיסק בעמש"צ שפגעה בחוט שדרה לא הייתי ממליץ לזלזל ברפואה הקונבציונאלית,
אם הרופאים טוענים שהניתוח הוא לא דחוף - למנוע החמרה והוא בעיקר כדי למנוע כאב (ולא כדי להציל את חוט השדרה)
ניתן לשקול פתרונות אחרים.
אולי אפשר לנסות אצל אלכס מירושלים - שעובד עם תרגילים - יש ממליצים מרוצים שהציל אותם מניתוח. דורש הרבה עבודה יומיומית.
אני מדגיש שוב - אם זה קשור לחוט שדרה - זה עניין של סכנת חיים לא לעשות ניתוח. אם זה קשור לעצבים נקודתיים מדובר על נזק נקודתי יותר.
בד"כ כשמדברים על פתרונות אלטרנטיביים לפריצות דיסק - מדובר על כאבים (מלחץ על עצבים של תחושת כאב) שמשביתים, ולא על פגיעה ממשית בעצבים של תפקוד.
הייתי ממליץ לבחון את זה שוב גם אם יש רתיעה מוצדקת מניתוח.
תודה, דיברנו כבר...יש לי המלצה באישי
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: