מידע שימושי פרטים על משאבת טנדם, משאבה היברידית בשילוב חיישן דקסקום

נהדר מקסים

משתמש חדש
לא התכוונתי לומר שזה מתקן מהר יותר, אלא שהתגובה של המכשיר ללחיצות היא מהירה וקלה, בגלל שמדובר במסך מגע.
לגבי שבת... ההתרעות בטנדם הם פחות מאשר במדטרוניק, וגם אינם מחייבים תגובה, (כשהשתמשתי במדטרוניק היו התרעות מצלצלות במשאבה שלא גורמות להפסקת הזלפת האינסולין, מה ההיתר במקרה כזה להגיב להתראה, אם הסיבה היא רק כדי להפסיק את הצלצול??)
נדמה לי גם שאין פער גדול בכמות הלחיצות בין המשאבות... מה גם שהלחיצות הם במסך מגע ולא בכפתור פיזי.
בכל מקרה שכל אחד יתייעץ רב
הסיבה שמותר לכבות את הצלצול זה כדי שיוכלו לדעת עם עדיין נמוכים אחרי זמן או שיש עוד התראות חוץ מנמוך שצריכים שיתריאו ואם לא יכבו את זה לא ידעו
ב-780 יש אפשרות לבטל את כל ההתראות (מלבד היפו) למקסימום 24 שעות, לפי זה כדאי מאד לפני כניסת שבת לכבות את ההתראות כך שלא יטרידו בשבת.
איך ? בכל מקרה לפעמים יש התראות שהאינסולין נחסם וכו' גם את זה זה מכבה ?

יאיר155

משתמש רשום
הסיבה שמותר לכבות את הצלצול זה כדי שיוכלו לדעת עם עדיין נמוכים אחרי זמן או שיש עוד התראות חוץ מנמוך שצריכים שיתריאו ואם לא יכבו את זה לא ידעו

איך ? בכל מקרה לפעמים יש התראות שהאינסולין נחסם וכו' גם את זה זה מכבה ?
לא יודע, כי לי בדר"כ לא מופיעות כאלה התראות אלא יותר עדכוני חיישן ואז בשביל מה אני צריך לדעת. כמובן שצריך לפני כניסת השבת לבדוק מה מצב האינסולין והסוללה וכן החיבור לגוף, כי גם את הפעולות של מלוי אינסולין חדש והחלפת הסוללה הן פעולות שהיינו מעדיפים שלא להתקל בהם בשבת. בהצלחה!

אברימי

מנהל פורום סוכרת
מנהל
מנוי פרימיום
הבהרה לגבי שבת:
1. חובה להשתמש בכל המכשירים בצורה שתמשיך לשמור על איזון הסוכר בשבת כביום חול.
2. הדבר היחיד שיתכן שיש איתו בעיה כלשהי (שגם ניתנת לפתרון הלכתי) הוא חיבור המשדר לסנסור אחרי ההחדרה שלו. (לא קיים בG7 וליברה) ולא כאן המקום להיכנס לזה , ולכן יש לעשות הכל על מנת שלא להיתקל בהחלפת סנסור בשבת. אם בכל זאת אירע וצריך להחליף, יש לבצע זאת.
3. יש צד לומר שלחיצות על מסך מגע קלות יותר מבחינה הלכתית מלחיצה על לחצן פיזי. זה כמובן לא אמור לשנות כלום למי שמשתמש במשאבה בעלת לחצנים פיזיים. המומחים יכולים להשתמש בלחצנים פיזיים בשינוי, בתנאי שלא יגרמו לשחיקה בטיפול וליציאה מאיזון.

Sh m

משתמש פעיל
צילום מקצועי
האם משהו ממשתמשי הטנדם יכו לומר לי איפה אפשר לקנות חגורה לרגל שעליה אפשר לתלות את המכשיר? (הבנתי שיש כזה דבר)
וכן מגן צבעוני למכשיר זה רק להזמין באמזון וכד'? או שיש אפשרות דרך החברה?
תודה רבה

טושית

משתמש חדש
האם משהו ממשתמשי הטנדם יכו לומר לי איפה אפשר לקנות חגורה לרגל שעליה אפשר לתלות את המכשיר? (הבנתי שיש כזה דבר)
וכן מגן צבעוני למכשיר זה רק להזמין באמזון וכד'? או שיש אפשרות דרך החברה?
תודה רבה
יש בישראל את האתר של דין דיאגונסטיקה https://www.dynstore.co.il/diabetic-products/insulin-pump-accesories
בהחלט מומלצים רק שלא ממש זולים. יצא לי להזמין מהם כמה וכמה פעמים.
כשאין להם במלאי או בכלל מוצרים ספציפים תומכים למשאבות, למשל חגורות למינהם, הם ממליצים על אתר בגרמניה:
https://www.diastuff.de/ יש שם קטגוריות פר סוג משאבה. חגורות, מדבקות ומגנים.
זה הלינק ישירות למוצרי טנדם: ספציפית חגורה לא מצאתי אבל אולי במשאבות אחרות יש חגורה שיכולה להתאים.
https://www.diastuff.de/produkt-kategorie/tandem-tslim-x2/
יצא לי גם להזמין משם. ובהחלט אתר אמין.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  101  פעמים

אתגר AI

קוביסט • אתגר 144

לוח מודעות

למעלה