סתם כי הייתי צריכה להכין לחמניות למחר.
ונשאר לי מהבצק ונמאס היה לי כבר להכין לחמניות, וכבר היו מספיק
אז הכנתי פרחים חמודים כאלו:
מה עשיתי?
רידדתי את שארית הבצק
מרחתי חמאה מומסת
פיזרתי עירית קצוצה [אפשר בצל ירוק או כל עשב תיבול אחר, או בצל מטוגן וכיוצ"ב] על מחצית הבצק וסגרתי מעליו המחצית ללא העירית
קרצתי פרחים בקורצן פרח
בחלק מהפקחים הציצה העירית מתוך המילוי אבל לא הפריע לי
הנחתי בתבנית מרופדת בניר אפיה
מרחתי את פני הפרחים בחמאה מומסת ושוב פיזרתי מעט עירית ותערובת של שומשום, קצח ופרג
אפיתי ב 180 מעלות להשחמה נאה.
ומה עשיתי עם שארית הבצק עם המילוי שנותר אחרי שקרצתי את הפרחים?
גלגלתי לכרוכית. ושוב כבורג ואפיתי כלחמניה קצת חסרת צורה. אבל עמוסת טעם
ונשאר לי מהבצק ונמאס היה לי כבר להכין לחמניות, וכבר היו מספיק
אז הכנתי פרחים חמודים כאלו:
מה עשיתי?
רידדתי את שארית הבצק
מרחתי חמאה מומסת
פיזרתי עירית קצוצה [אפשר בצל ירוק או כל עשב תיבול אחר, או בצל מטוגן וכיוצ"ב] על מחצית הבצק וסגרתי מעליו המחצית ללא העירית
קרצתי פרחים בקורצן פרח
בחלק מהפקחים הציצה העירית מתוך המילוי אבל לא הפריע לי
הנחתי בתבנית מרופדת בניר אפיה
מרחתי את פני הפרחים בחמאה מומסת ושוב פיזרתי מעט עירית ותערובת של שומשום, קצח ופרג
אפיתי ב 180 מעלות להשחמה נאה.
ומה עשיתי עם שארית הבצק עם המילוי שנותר אחרי שקרצתי את הפרחים?
גלגלתי לכרוכית. ושוב כבורג ואפיתי כלחמניה קצת חסרת צורה. אבל עמוסת טעם