מקסים.מצרפת את הפרחים שיצרנו לקיר צילום במסיבה.
היה ממש יפה. תודה לך @רוקי על ההדרכה המפורטת והתמונות המביאות השראה
מנסיונכן, איזו פריסה הכי טובה ליצירת פרחים כאלו?אם את מתחברת לסגנון התמונה המצורפת
הנה הלינק להדרכה (ביוטיוב)
אם את מעוניינת, אנסה להעלותצפה בקובץ המצורף 411974
אני אישית עכשיו באמצע עבודה עם סול. זה שונה, בפירוש.היי ..
רואה רק עכשיו את השרשור..
מצרפת תמונה של פרח שעשיתי ...
השתמשתי בסול שמנת ויצא פשוט מבריק...
קיבל המון פידבקים הרעיון בסול שהוא יותר יוקרתי מבריסטול וגם מחזיק מעמד יותר זמן בלי להיהרס....
מרשה לי לענות?רוקי אפשר לרסס סול???
תתפלאי לשמוע שיש כאלה שסוברים שסול הוא חומר יותר זול ופחות יוקרתי. (כן, גם אני הייתי מופתעת, אבל שמעתי את זה לא אחת)הרעיון בסול שהוא יותר יוקרתי מבריסטול
התכוונתי יותר יוקרתי מבחינת מראה מרחוק.. (לנו זה מעולה שזה זול...)תתפלאי לשמוע שיש כאלה שסוברים שסול הוא חומר יותר זול ופחות יוקרתי. (כן, גם אני הייתי מופתעת, אבל שמעתי את זה לא אחת)
התכוונתי לזול במראה, לא במחיר. (נייר יותר זול)התכוונתי יותר יוקרתי מבחינת מראה מרחוק.. (לנו זה מעולה שזה זול...)
ככה בכל אופן אני חושבת...
את יכולה להוריד..טוב .. סגור..
אני מרימה ידיים...
בדיוק.בעצם כשאני גוזרת עלי לגזור כך שלא יראו שום קו מיתאר כי רואים מכל כיוון?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכה
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת הַבֹּטְחִים בַּיהוָה כְּהַר צִיּוֹן לֹא יִמּוֹט לְעוֹלָם יֵשֵׁב:ב יְרוּשָׁלִַם הָרִים סָבִיב לָהּ וַיהוָה סָבִיב לְעַמּוֹ מֵעַתָּה וְעַד עוֹלָם:ג כִּי לֹא יָנוּחַ שֵׁבֶט הָרֶשַׁע עַל גּוֹרַל הַצַּדִּיקִים לְמַעַן לֹא יִשְׁלְחוּ הַצַּדִּיקִים בְּעַוְלָתָה יְדֵיהֶם:ד הֵיטִיבָה יי לַטּוֹבִים וְלִישָׁרִים בְּלִבּוֹתָם:ה וְהַמַּטִּים עַקַלְקַלּוֹתָם יוֹלִיכֵם יי אֶת פֹּעֲלֵי הָאָוֶן שָׁלוֹם עַל יִשְׂרָאֵל: