אני מנסה לקבל טיפול רגשי לילד (הכוונה לתרפיה בבע"ח / רכיבת סוסים / תרפיה באומנות וכו')
קופ"ח מאוחדת (שיא).
הקופה מטרטרת ומטרטרת ומטרטרת
אנחנו בעיצומו של התהליך כבר לפחות חודש וכל דקה תוקעים לנו מקל אחר.
כרגע השלב הנוכחי הוא שיש הפניה לפסיכולוג ילדים ויש גם תור לפסיכולוגית ילדים אלא שהיא הצהירה בטלפון שאין לה שום קשר לטיפולים הרגשיים ואין שום היתכנות שהיא תיתן המלצה לקבל אותם (אלא רק לטיפול פסיכולוגי). זאת בניגוד למה שהסבירו לי במרפאה.
@Yanivha , בעלי נסיון וכל מי שיכול לעזור - אשמח.
רק על רקע אבחון קש"ר? אם יש לילד בעיה אחרת, הפניה מרופא ילדים המאבחן קשב וריכוז תעזור?במבה [נוגט] יקרה
1. אני מיידע אותך שאפשר לקבל הפניה לטיפול רגשי על ידי אחד מהמקצועות הבאים:
רופא קשב וריכוז, נוירולוג, רופא התפתחותי, וכן גם פסיכולוג ופסיכיאטר. ילדים.
2. שתדעי שיש זמינות רבה לרופאי קשב וריכוז שהם לרוב רופאי ילדים שקיבלו התמחות נוספת לגבי קשב וריכוז.
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
רק על רקע אבחון קש"ר?
הפניה מרופא ילדים המאבחן קשב וריכוז תעזור?
ראיתי תעודה כזו אצל רופא הילדים שלילא. הזכרתי עוד מקצועות כמו פסיכולוגיה והתפתחות שגם אפשר.
כמובן. זה בדיוק הרעיון.
אבל לא כל רופא ילדים רק מי שעבר התמחות לקשב וריכוז. יש רשימה מאוד ספציפית.
מידע מדוייק ואישי ניתן לפנות במייל הנ"ל עם פרטי זהות אציע לך שמות של רופאים כאלה בסביבה.
ראיתי תעודה כזו אצל רופא הילדים שלי
אבל אני רוצה לדייק: אין לילד בעיה של קשב וריכוז, אלא בעיה אחרת (השלכה של בעיה רפואית אחרת) הרופא עדיין יכול להפנות לטיפול רגשי?
רק ילדים עם קש"ר זכאים לטיפול רגשי???אם הרופא אבחן אותו עם בעיה של קשב וריכוז. זה עצמו ההפניה.
גם שלא כתב כלום בנושא רגשי.
אני שוב מציע לבדוק דרכנו בצוות דיגיטל שהרופא הספציפי נמצא ברשימת הרופאים המורשים לתת אבחונים בתחום. כדי שלא תטרחי לשווא.
רשימת הרופאים המפנים בנושא נמצאת גם באתר:
https://www.meuhedet.co.il/זכויות-שירותים-וביטוחים/זכויות-שירותים-וביטוחים/טיפולים/תרפיה-באמנות/
תודה רבה על התגובה.במבה [נוגט] יקרה
1. אני מיידע אותך שאפשר לקבל הפניה לטיפול רגשי על ידי אחד מהמקצועות הבאים:
רופא קשב וריכוז, נוירולוג, רופא התפתחותי, וכן גם פסיכולוג ופסיכיאטר. ילדים.
2. שתדעי שיש זמינות רבה לרופאי קשב וריכוז שהם לרוב רופאי ילדים שקיבלו התמחות נוספת לגבי קשב וריכוז.
3. הפסיכולוג לא אמור להבין הרבה ואת לא אמורה להתייעץ איתו על סוג הטפול הרגשי. הפסיכולוג כן יכתוב ויאבחן את הבעיה הרגשית שהוא רואה אצל הילד. וזה הרי תפקידו. במידה ולדעתו יש בעיה של קשב וריכוז אדרבא שיכתוב זאת בהפניה.
ההפניה הזו כשלעצמה מספיקה.
4. במידה ותפני אלינו לצוות דיגיטל נשמח לסייע במה שאפשר מול המרפאה.
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
לא.רק ילדים עם קש"ר זכאים לטיפול רגשי???
תודה רבה על התגובה.
כל זה ידוע לי.
הטרטורים והסחבות שבין שלב לשלב, והסתירות שבין מה שמזכירה אחת אומרת למה שרעותה ולמה שהרופא ולמה שהמנהלת - כדאי שיהיה ידוע גם לכם.
@Yanivha הטרטורים הם לא רק בתחום זה.
למה שנצטרך עסקנים כדי לפתור בעיות ולא יסדרו את הפרוצדורות לכתחילה?
לא התכוונתי שאתם בעסקנות.אני לא עסקן.
אני חושב שבמקום להעסיק מתאמי ק''ק (שכנראה נבחרים ע''ס כישוריהם להביא מבוטחים חדשים...) יתעלו את הכסף ליחס הוגן ואנושי למבוטחים,דיברתי על התופעה, ועל מה שמסבירים מנהלי מגזר חרדי במאוחדת, שמה שטוב שם שיש עסקנים...
זה הקופות. התקשרתי למאוחדת אמרתי שאני רוצה לרשום את הבנות שלי לשחיה, אמרה לי להתעמלות מים אמרתי לה: לא שחיה. אמרה זה אותו דבר. בקשה מספר אשראי שלחה לי מספר קבלה התקשרתי לבריכה והם הולכות ללמוד שחיה.תקשיבי
אני לא עומדת להתווכח על עובדות.
מיציתי את הדיון.
אני מכירה כאלו שרשמו ילדות בית ספר לשחיה, למשל.
או קיי?
ואם המגמה הזו של חוגי העשרה על חשבון הקופה תימשך, סופה ידוע.
אני חושב שבמקום להעסיק מתאמי ק''ק (שכנראה נבחרים ע''ס כישוריהם להביא מבוטחים חדשים...) יתעלו את הכסף ליחס הוגן ואנושי למבוטחים,
נראה לי שכל הצדדים ירוויחו מכך...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: