יש לכם פרטי התקשרות עם אונו?תנסה דרך אונו
אשמח בפרטי
יש לכם פרטי התקשרות עם אונו?תנסה דרך אונו
נוסעת כל יום?נערה בת 15
נוסעת לתיכון מחוץ לעיר
מה הפרוצדורה הזולה ביותר?
6 ימים בשבוענוסעת כל יום?
כמה קילומטר ?
כמה פעמים ביום?
יש עוד נסיעות במהלך החודש?
לקנות כל חודש את החופשי הזה6 ימים בשבוע
בית שמש - ירושלים הלוך ושוב
נסיעות פנימיות בבית שמש
יש כל מיני הסברים למה מותר לעשות את זה, בפרט אם בורא עולם מוגבל ולא יכול להעניק לך את הפרנסה שנקבע לך רק ע"י היתרים וקולות כדי לעזור לבורא עולם שחלילה לא יתקע. עפ"ל.המדינה מחוייבת לשיוויון, אין כזה מושג כסף של המדינה , למדינה אין כסף משלה אלא כסף של אזרחים שהיא מנהלת, ולכן היות וההחלטה לא לתת ללומדי תורה, היא החלטה לא שוויונית שהרי המדינה מכירה בכל מיני קורסים שלא תורמים למשק, הרי שאין בעיה לזייף.
אפשר להיכנס לרב קו אונליין באיזור האישי ולשנות את זה שיהיה ללא התרעותאגב לשלם כמה מאות שקלים כדי לא לרוץ כל חודש להטעין כסף ===!!!! שווה!
(מצד שני מפסידים בחודשים האחרונים בשנה מופיע על צג התיקוף שורה צהובה עם התראה על סיום הפרופיל, וזה בהחלט מעצבן אותי)
גם אם הפרופיל לא מעודכן הוא לא אמור לתקוע את הכרטיסשלום רב
שנה שעברה היה לי פרופיל סטודנט שפג תוקפו ב14.10.24
כרגע אני עובדת מהבית כך שלא שווה לחדש את הסטודנט
אך מה שאי רואה שאני באה לשלם בתחב"צ הוא שהפרופיל לא מעודכן
כי כרגע הוא לא סטודנט ולא רגיל
איך אני יכולה להפוך את זה לפרופיל רגיל ?
אין הגבלת גילאם אני רוצה להוציא תעודת סטודנט לגבר, דבר ראשון, יש הגבלת גיל?
דבר שני, המקום המומלץ האפשרי - הוא אונו?
יש מקום לגברים בבני ברק?
וברשימה שצורפה כאן של המוסדות לא היו פרטים ליצירת קשר.
וכן, איך אפשר לדעת כמה עולה חופשי חודשי וחופשי שנתי אם ובלי סטודנט?
ניסיתי ברב קו ולא הצלחתי להוציא את המידע -
תודה לכל המסייעים!!
אשמח לפרטים ומידע!!
תודה רבה..
ממש מוזר יש להם שירות מעולה...באונו, הסוכן דוחה אותי עד אחרי החג ואפילו אישור לימודים ואישור תשלום הוא לא נותן
יש פיתרון (חשבתי להעלות דף ולכתוב בו ששלחו לי בדואר ועדיין לא הגיע ולצרף בהמשך יש כזה דבר) ....
@שזמהברב קן אונליין קיבלתי מייל שהבקשה נדחתה
(אונו)
חופשי חודשי ב-100 ש"ח?היי אני גרה באזור ירושלים, ואני צריכה נסיעות בתוך העיר בלבד. השאלה אם כדאי לי סטודנט, אני יכולה לעשות חופשי חדשי וזה יוצא לי 100 שקל לחודש וזה מעולה מבחינתי (סה"כ 1200) אני לא נוסעת כמעט מחוץ לעיר באוטובוסים...
מה אומרים?
בהחלט במאה שקל, עושים כרטיס עם פרופיל בעלות של עשרה שקלים כמדומני, ולאחר מכן במאה שקלים עושים חופשי חדשי לטווח מסויים (בתוך העיר ודאי זה תופס). אפשר לשאול...חופשי חודשי ב-100 ש"ח?
זה אפשרי או בפרופיל נוער או בפרופיל גאוגרפי,
ואגב גם אז זה לא 100 ש"ח אלא קצת יותר.
ובכל מקרה אם זה ככה אז באמת הסטודנט גם לא יוזיל כלום.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט צ'
קלז צַדִּיק אַתָּה יי וְיָשָׁר מִשְׁפָּטֶיךָ:קלח צִוִּיתָ צֶדֶק עֵדֹתֶיךָ וֶאֱמוּנָה מְאֹד:קלט צִמְּתַתְנִי קִנְאָתִי כִּי שָׁכְחוּ דְבָרֶיךָ צָרָי:קמ צְרוּפָה אִמְרָתְךָ מְאֹד וְעַבְדְּךָ אֲהֵבָהּ:קמא צָעִיר אָנֹכִי וְנִבְזֶה פִּקֻּדֶיךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:קמב צִדְקָתְךָ צֶדֶק לְעוֹלָם וְתוֹרָתְךָ אֱמֶת:קמג צַר וּמָצוֹק מְצָאוּנִי מִצְוֹתֶיךָ שַׁעֲשֻׁעָי:קמד צֶדֶק עֵדְוֹתֶיךָ לְעוֹלָם הֲבִינֵנִי וְאֶחְיֶה: