כללי פרוספקט A3 מתקפל הסתבכתי...

שירונט

משתמש רשום
ערב טוב,
ברצוני לעצב פרוספקט A3 מתקפל כזה, לפי הבנתי החלק העליון צריך להיות הכי גדול משאר החלקים שנכנסים אליו בכמה סנטימטרים הוא יהיה יותר גדול?
חוצמזה כמה בלייד פנימי(כמה מרחק להשאיר מהקיפול לתחילת הטקסט?) אני צריכה בין הדפים?
שאלה אחרונה נהוג לעשות בכל חלק של הדף גוש טקסט אחד או לחלק את זה לשני טורים?מדובר על טקסט רציף של דף מידע.
תודה רבה למי שיש זמן וסבלונות לענות לי..

eden7115

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
עיצוב ואדריכלות פנים
אני עושה את שלושת הכנפיים באותו גודל ויוצא מצויין - בתנאי שהקיפול מדוייק כמובן.
בליד פנימי מהקיפול לתחילת הטקסט משהו כמו 3 מ"מ מכל צד (אם יש מקום אז אפשר יותר).
נהוג לעשות טור טקסט אחד בכל כנף, שני טורים יוצאים צרים מידי ומקשים על הקריאה וגם לא נראים טוב (אם יש שתי מילים ארוכות אז כל מילה תהיה בשורה, תלוי כמובן בגודל הטקסט, אבל העיקר שהבנת את הכוונה...)
ו...בבקשה.

שירונט

משתמש רשום
אז את ממליצה לעשות את הכנפים באותו גודל? זה מוזר כי העליון אמור להכיל את שאר הכנפים...
תודה רבה רבה על היעוץ

ישראלה

ללמוד תוכנות בכייף :)
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
עיצוב פונטים
עימוד ספרים
באיזה עובי נייר מדובר?
בעובי נייר סטנדרטי, כמו 80 גר', הכנף הימני והאמצעי באותו גודל והכנף השמאלי קטן ברוחב ב2 מ"מ - כך הוא יתקפל פנימה ולא יפגש בקיפול הפנימי.

שירונט

משתמש רשום
עובי הניר סטנטרדטי, אז לעשות את השמאלי הכי קטן פשוט? ב2 מלימטר מספיק?
תודה

eden7115

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
עיצוב ואדריכלות פנים
עד כמה שידוע לי עובי נייר סטנדרטי (להדפסת כרומו) הוא 135 גר'.
בכל מקרה, העיקר הוא שהקיפול יהיה בסדר (ז"א שלא יראו את הכנף הפנימית) ואם מקפלים מילימטר לפה או לשם כדי שזה יהיה כמו שצריך, זה לא מורגש. לדעתי בכל אופן...

יצחק למפרט

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
עיצוב פונטים
עימוד ספרים
מישהו יכול להעלות תרשים כדי שאני אבין?

eden7115

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
עיצוב ואדריכלות פנים
פתוש, הם מתכוונים לפרוספקט שמתקפל ל-3 ואחת הכנפיים נכנסת פנימה (לא קיפול אקורדיון אלא קיפול שני הכנפיים פנימה - נסי עם A4).
בדקתי עכשיו כמה פרוספקטים שלי והכנף הפנימית נכנסת במלואה עד לקיפול ואם הקיפול קצת מפוקשש אז היא זזה במילימטר או פחות. בקיצור, לא הבנתי על מה המהומה...

שירונט

משתמש רשום
לא הבנת אותי, אני מתכוונת תפרוספקט אקורדיון ,שכנף אחת מכילה את שאר הדף , הדף כאילו מסתתר מאחורי הכנף העליונה הבנת? מה את מציעה לעשות?

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ע'

קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי:
נקרא  6  פעמים

אתגר AI

חשיפה כפולה • אתגר 130

לוח מודעות

למעלה