אמר הנדלניסט שלא נקב בשמו ובאינטרסיו...מי שלא יודע לנקוב מקומות ומקדם כאן אג'נדה כנראה לא מספיק אמין
אמר הנדלניסט שלא נקב בשמו ובאינטרסיו...מי שלא יודע לנקוב מקומות ומקדם כאן אג'נדה כנראה לא מספיק אמין
זכה בסוף היזם גליק.מי החברה שזכתה בסוף? מה אתה מסתיר? או שאתה פשוט מקדם את החברה הזאת ואז הכל מובן
אמר הנדלניסט שלא נקב בשמו ובאינטרסיו...
אתם צודקים ב-100% - רואים שיש לו אינטרס!!!רק בשביל להסביר את האוזן
אני נמצא בפרויקט בירושלים שאנחנו הורסים 66 יחי"ד ומקבלים 270 יחי"ד
המחיר למ"ר באזור הוא 28,000 ש"ח למ"ר ואנחנו נותנים שם 25 מ"ר תוספת לדירות חוץ מבעלי הגינות והגגות שמקבלים עוד חדר תוספת
מה הסיכוי שהיזם גליק עומד מאחורי החברה הזאת? עשו מכרז יזמים וגליק זכה מהמם - כמה דירות ה"יזם גליק" מסר בשנים האחרונות? למה הם לא עשו מכרז עם חברות לא בני ברקיות שבונים קצת יותר במרה מאשר הבני ברקיות? התשובה ברורה כי זה היה מכרז תפור מראשזכה בסוף היזם גליק.
אני לא חייב לתת לך פרטים בדיוק באיזה בניין.
נכון אני בונה בירושלים פרויקט גדול שפינוי בינוי וכלן זה אומר שיש לי אינטרס כאן? מי הבין אותו?????????חבל ללכלך על כל העולם.
אתם צודקים ב-100% - רואים שיש לו אינטרס!!!
לא אמרתי שזה מתחלק באופן שווה כל עסקה זה משהו אחר.קומבינציה היא סוג של פינוי בינוי.
באף מקרה היזם לא הופך לשותף של הדירים.
הרווחים לא מתחלקים באופן שווה. פשוט התמורה לבעלי הדירות גדולה יותר
מכירה יותר ממתחם אחד וזה באמת משתנה ממקום למקום
אצל הבן משפחה שלי היזם הוא - לב (נראה לי קוראים לו אריה).מה הסיכוי שהיזם גליק עומד מאחורי החברה הזאת? עשו מכרז יזמים וגליק זכה מהמם - כמה דירות ה"יזם גליק" מסר בשנים האחרונות? למה הם לא עשו מכרז עם חברות לא בני ברקיות שבונים קצת יותר במרה מאשר הבני ברקיות? התשובה ברורה כי זה היה מכרז תפור מראש
יש מו"מ של הדירים/ מי מטעמם מול היזם.כיום יש מדיניות של תמורות
על איזה מכרז אתה מדבר?מה הסיכוי שהיזם גליק עומד מאחורי החברה הזאת? עשו מכרז יזמים וגליק זכה מהמם - כמה דירות ה"יזם גליק" מסר בשנים האחרונות? למה הם לא עשו מכרז עם חברות לא בני ברקיות שבונים קצת יותר במרה מאשר הבני ברקיות? התשובה ברורה כי זה היה מכרז תפור מראש
אני מכירה בנין ביפו שאשרו לו הרחבות של 30 מ"ר לדירה (חיזוק מבנים)
פרויקט נוסף בי-ם שאשרו לו בין 20-40 תלוי בגודל דירת המקור
בשלמה בן יוסף - בני ברק.אשמח אם תוכלי להפנות אותי למתחם אחד בכל הארץ שקבלו בתבע לאחרונה 30 מטר
בשלמה בן יוסף - בני ברק.
קיבלו 30 מטר
זה לא מדוייק, יש תקן 21 ברגע שיזם מרוויח יותר מידי פשוט מורידים לו את מס' הדירות כדי שירוויח לפי התקן.ככל שהיזם מרוויח יותר כך יש לו אפשרות לתת יותר
כבר עבר זמן רב הבניינים פונו ומאז הכל תקוע,כן בודאי.
הפרויקט פונה מכל הדיירים וגידרו את המתחם.
מחכים לחברת חשמל שתפרק את המונים ואז שוברים את הבנינים.
גג שבוע מהיום....
בגלל שזה פינוי בינוי ומפנים את הדירים מהבתים שלהם, הדירים מבקשים בטוחות ברמה הכי חזקה שיש, וכל הבירוקרטיות האלה לוקחות זמן....(וזה רק מעלה).
השאלה עם אפשר לסמוך עליהםמבירור שעשיתי,
1. היום הורסים בע"ה
2. נשארו שם דירות בודדות, הם מוכרים לציבור איכותי בלבד, והם גם לא זולים....
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: