כן בודאי.הפרויקט הזה תקוע כבר כמה שנים טובות.
משהו השתנה עם כל
אנחנו - בבניין - רוצים גם לעשות פינוי בינוי,לדעתי הם יכלו לקבל הרבה יותר תמורה, יש להם שטח גדול מאד. (צריך לדון אותם - הם חתמו כבר לפני כמה שנים, כך שזה לא היה מוכר)
יכלו להוציא 30+ מטר וחניה או\ו מחסן
יש לי בן משפחה שעושים אצלם, הם לקחו חברה בשם מיקסום - שהיא יוזמת ומקדמת פרויקטים של פינוי בינוי.
הייחודיות בחברה ההיא - שהיא מדברת עם בעלי הדירות ולאחמ"כ הם יוצאים לסוג של מכרז-מו"מ מול מספר יזמים מוכרים בבני ברק וההצעה הטובה ביותר נבחרת,
הרעיון בזה - שהשליטה בידיים של בעלי הדירות ולא של היזם (הם יכולים להוציא את המקסימום)
מדובר אצלם בבניין הרבה פחות רווחי (אין כאלו שטחים רחבים כמו בברוט פינת אבוחצירא)
תבררו.
מציע לכם לברוח מכל המאכרים האלה.אנחנו - בבניין - רוצים גם לעשות פינוי בינוי,
יש לכם פרטים ליצירת קשר עם חברת מקסום?
תוכלו לברר לנו.
תודה
האמת לא מובן הרעיון לדחוף עוד חברת תיווך בין בעלי הדירות ליזם .לדעתי הם יכלו לקבל הרבה יותר תמורה, יש להם שטח גדול מאד. (צריך לדון אותם - הם חתמו כבר לפני כמה שנים, כך שזה לא היה מוכר)
יכלו להוציא 30+ מטר וחניה או\ו מחסן
יש לי בן משפחה שעושים אצלם, הם לקחו חברה בשם מיקסום - שהיא יוזמת ומקדמת פרויקטים של פינוי בינוי.
הייחודיות בחברה ההיא - שהיא מדברת עם בעלי הדירות ולאחמ"כ הם יוצאים לסוג של מכרז-מו"מ מול מספר יזמים מוכרים בבני ברק וההצעה הטובה ביותר נבחרת,
הרעיון בזה - שהשליטה בידיים של בעלי הדירות ולא של היזם (הם יכולים להוציא את המקסימום)
מדובר אצלם בבניין הרבה פחות רווחי (אין כאלו שטחים רחבים כמו בברוט פינת אבוחצירא)
תבררו.
האם הבנין בבני ברק?אנחנו - בבניין - רוצים גם לעשות פינוי בינוי,
תוכלו לברר לנו.
תודה
אם כל הכבוד שאתה רשום 'הנדלניסט'מציע לכם לברוח מכל המאכרים האלה.
מדובר באנשים שרוצים לקפוץ על גל של פינוי ובינוי ואין להם רזומה וכסף לזה ולכן מספרים סיפורים על מרכזים........... ושהם ידאגו לכם. בסוף הם סוגרים בשקט עם חברה ויוצאים עם אחוזים גבוהים.
אם אתם רוצים להתקדם כדי לבחור מיד חברה איתנה שבנתה פרויקטים בעבר יש לה רקע בתמ"א 38.
מה שכתב אותו אחד ש25 מ"ר + חניה זה לא הרבה הוא מבלבל במוח כי בתל אביב לא מקבלים יותר - אלא מה בשביל לנסות לדחוף את החברה שהוא קשור אליו הוא מספר לכם סיפורים כדרכם של .........
הבן משפחה הביא לי פרטיםאנחנו - בבניין - רוצים גם לעשות פינוי בינוי,
תוכלו לברר לנו.
תודה
נשמח לדעת באיזה בניין מדובר שנוכל להוכיח שהצדק עמיאם כל הכבוד שאתה רשום 'הנדלניסט'
אני לא יודע למה אתה סתם מלכלך
אצלנו בבניין (בפרדס כץ - בני ברק) היו דיבורים וניסנו להיות חכמים - לבד, הלכנו לכמה יזמים וחלקם לא רצו וחלקם רצו לתת באזור 12-15 מטר. קיבלתי המלצה על חברת מקסום (כתבו עליה) והם הביאו לנו יזם (גדול מאד), הוציאו ממנו 22 מטר (למעט בעלי היתרים שקיבלו יותר), ועכשיו הם עוברים ומחתימים את הדיירים - יש להם שירות ושקיפות וגם מקצועיות
וכן זה חשוב מאד - שיש אם מי לדבר, יש מישהו שמחבר בין בעלי הדירות ליזם, יש לו אינטרס לעזור לדיירים.
אני ושאר השכנים ממש מרוצים.
כך זה היום בכל הערים - תל אביב, רמת גן וכ"ו - יש חברות שמקדמות את זה מול היזם
אשמח לשמוע על פרויקט אחת בבני ברק שהדיירים קבלו יותר מ25 מ"ר12-15 מ"ר זה מעט מאד, גם 25 לא מספיק.
מכירה פרויקטים בבני ברק שהדיירים קבלו הרבה יותר.
מה שכן, אני כן חושבת שצריך גוף/ קבלן חתימות שיעמוד בין הדירים ליזם אחרת אין סיכוי לפרויקט כזה להתניע.
מדובר באזור פרדס כץ - קריית הרצוגנשמח לדעת באיזה בניין מדובר שנוכל להוכיח שהצדק עמי
קוראים לו משה (לא יודע את המשפחה), אני יודע שהוא עשה ועושה הרבה בניינים.מי האיש שעומד מאוחרי החברה הזאת והייתי ממליץ שדווקא לא יחביאו השם ונשמע בדיוק מה הניסיון שלו שבאמת חברי פורום פרוג יוכלו להבין האם באמת מדובר באיש מקצוע או מתווך רגיל
אני לא יודע, אבל אצלנו אני יודע שהם דיברו עם כמה יזמים ובסוף החלטנו על אחד (אני יודע מה כל אחד הציע, והיו שלא רצו בכלל כי טענו שזה רק מכפיל 2+)אבל קבלני חתימות זה מאסט בעיני, הרבה פעמים הקבלנים האלו מגיעים מצד היזם שאז זה כמובן פחות טוב.
מה אתה מסתיר שאתה לא מספר בניין?מדובר באזור פרדס כץ - קריית הרצוג
רק קוראים לו משה? נו באמת נסמוך עליך שאתה מסכם דברים עם חברה בלי לדעת מי החברה? אתה הרי לא תמיםקוראים לו משה (לא יודע את המשפחה), אני יודע שהוא עשה ועושה הרבה בניינים.
מי החברה שזכתה בסוף? מה אתה מסתיר? או שאתה פשוט מקדם את החברה הזאת ואז הכל מובןאני לא יודע, אבל אצלנו אני יודע שהם דיברו עם כמה יזמים ובסוף החלטנו על אחד (אני יודע מה כל אחד הציע, והיו שלא רצו בכלל כי טענו שזה רק מכפיל 2+)
בודאי שיש פרויקטים כאלו.
בשיכון ה' ברביעיות אנשים קבלו כמה דירות.
בפרויקטים בהיקפים גדולים יותר הסטנדרט הוא 25-30 מ"ר
הסטנדרט הוא 25-30 מ"ר
פינוי בינוי הוא סוג של קומבינציה.זאת עסקת קומבינציה לכל דבר
מכירה יותר ממתחם אחד וזה באמת משתנה ממקום למקום.אשמח אם תוכלי להפנות אותי למתחם אחד בכל הארץ שקבלו בתבע לאחרונה 30 מטר
מי שלא יודע לנקוב מקומות ומקדם כאן אג'נדה כנראה לא מספיק אמיןקומבינציה היא סוג של פינוי בינוי.
באף מקרה היזם לא הופך לשותף של הדירים.
הרווחים לא מתחלקים באופן שווה. פשוט התמורה לבעלי הדירות גדולה יותר.
מכירה יותר ממתחם אחד וזה באמת משתנה ממקום למקום.
בכל מקרה לא אנקוב על גבי הפורום כאן מיקומים מדויקים.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: