כואב מאוד לשמועלא אפרט כל מה שקרה שם, רק כמה סעיפים שניתן ללמוד מהם:
באנו לראות את הדירה שנניח הייתה 104 מטר רבוע, הייתה לי הרגשה שזה מידי קטן למטרים האלו, זה לא הריח לי, אבל המתווך וכמה מבינים טענו לי שברור שזה 104 ורואים וכו', האמנו, סמכנו על המוכר, יהודי חרדי והמתווך, אחרי חתימת חוזה והעברת תשלומים הבאנו שמאי לדירה, שמייד הראה לנו שהדירה לא 104 כמו שאמרו, ואז כשרצינו לבוא אליהם בחזרה עיינו בחוזה וראינו שהיה משהו בחוזה שעידן אותם קודם כל בחוזה הורידו 4 מ"ר שזה לא נורא, אבל בנוסף היה כתוב באיזה מקום שיכולה להיות חריגה של עד 10% אז כן, הם הגיעו די לחריגה הזאת... וכבר לא היה מה לעשות.
בנוסף הדירה בעלת שני כיווני אוויר, בררנו אצל המוכר כי רצינו לוודא שאין בניה מסביב, הוא טען שרק בצד אחד הולכים להוסיף שני קומות בלבד, ובצד השני אי אפשר לבנות כי יש שם עץ לשימור.
הבעיה היא שאחרי כמה חודשים מהקניה התברר לנו שהשכן ממול בצד שהבטיחו שלא יבנה הולך להגיע למרחק כמה מטרים מאיתנו - יוצא החוצה כ 10 מטר ובונה לגובה של 8 קומות בנין במקום דירה פרטית עם ירק, כן, איפה שאמרו שזה לשימור, ואם חשבתם שהמוכר תמים אז לא כי הם הוציאו אישורים שנה לפני שקנינו... ואמרו לנו בעיריה שכולם ידעו, ובעייתינו שלא בררנו קודם.
אם יהיה לי כוחות נפש אעלה עוד כמה נקודות בהמשך...
אסור לסמוך על אף אחד
יהודי חרדי כיום זה לא ערובה לשומדבר
ומתווכים....עדיף שאני לא אשפוך כל מה שיש לי לומר עליהם......
אבל בדר"כ יושר זה לא הצד החזק שלהם