תלוי איזה סגנון מחפשיםיש גם אזור ליטאי שנמצא בתחילת השכונה [לכיוון רמה ג'] שאוכלס כבר לפני שנה, ומבירור שלי זה האזור הכי מבוקש ויקר בשכונה
אכןיש גם אזור ליטאי שנמצא בתחילת השכונה [לכיוון רמה ג'] שאוכלס כבר לפני שנה, ומבירור שלי זה האזור הכי מבוקש ויקר בשכונה
המחיר ל- 4 חד' הוא 1.95 + -מה המחירים שם? והאם זה דירה על הנייר?
5708 מגרש 800מישהו יודע מה הגוש והחלקה של הפרוייקט?
שמעתי שיש חברת ביטוח שמלווה את הפרוייקט. איזו? האם היא אמינה כמו ערבות של
איך יכול להיות שאין מכירות ב3 השנים האחרונות?5708 מגרש 800
יש באמת בבית שמש פרויקטים שהם בשיווק בלעדי וכולם מחויבים לדמי תיווך,צריכה לברר האם משלמים תיווך שם? כי אמר לי המשווק הרשמי של החברה הגיגים (היזם)
שצריך לשלם,
וזה נראה לי תמוה קצת, הוא טוען שכך זה בבית שמש...
תוך כמה שנים מוכן?המחיר ל- 4 חד' הוא 1.95 + -
וזה באמצע בניה השלד כבר מוכן לחלוטין
אין תנאי תשלום זה כבר כמעט מוכן תוך שנה בערךתוך כמה שנים מוכן?
מה תנאי התשלום?
מה מספר טלפון?
תוך שנה וחצי.תוך כמה שנים מוכן?
מה תנאי התשלום?
מה מספר טלפון?
זה לא בנק מלוההערבויות לפרויקט הגורן הוא ע"י הכשרה חברה לביטוח. מישהו מכיר את האמינות שלהם?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: