שלוש שנים.מה הצפי לזמן שהדירות אמורות להיות בנויות?
שלוש שנים.מה הצפי לזמן שהדירות אמורות להיות בנויות?
לא.תודה
מה זה אומר, כמה זמן מרגע הזכיה?
הכוונה שלי הייתה תוך כמה זמן יוכלו למכור את הדירהלא.
אין קשר לגבי הזכייה, תלוי בקבלן המבצע (אשטרום).
שכרגע אומר שיהיה בנוי בעוד 3 שנים.
צפה בקובץ המצורף 1247865
קרדיט ע.י.ו.
עדיין לא יודעים לקרוא כוונות...הכוונה שלי
לא, כרגע מתעכב עם צפי לבחירה בשבועות הקרובים.היה כבר בחירת דירות?
יש קבוצה במייל של זוכים?יש קבוצה של כמה זוכים בודדים מי שזכה אשמח לדאוג שיצרפו אותו
שזה אומר-09.02.2027*מכירת הדירה מותרת לאחר 7 שנים ממועד זה או לאחר 5 שנים מיום קבלת טופס 4, המוקדם מביניהם.
היי אשמח להצטרף - 0546772201היי לכולם אני רוצה לפתוח קבוצת ווצאפ לזוכים במחיר למשתכן בפרוייקט של אקה נדלן..
אשמח לתגובות
בימים הקרובים תקבלו מייל עם כל הפרטים על הפרויקט, וכ 14 יום לאחר מכן תתקיים הפגישה של בחירת הדירה.יש כבר צפי לבחירת דירות ע"י הזוכים?
הרחוב בצד ימין של התמונה זה תובל ומצד שמאל זה תורה מציון@rabin מאיפה צולם התמונה?
לא מצליחים לזהות בכלל
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: