נכתב ע"י יעל.ו.;916786:ח ח ח
נכתב ע"י רוניוני;916908:זה טוב מידי! ואני מצאתי עוד אחד להקיף בעיגול... בצד שמאל שם...
נכתב ע"י eden7115;917139:אני מצאתי 3 פעמים, שניים בצד ימין ואחד בשמאל.
האמת, לא ראיתי את המודעה עד שהעלו לכאן אבל אני שואלת ברצינות: "מה קשורות היונים?"
(אם כבר לכתוב את זה אז לכתוב נכון...)
כמקום המצהיר על לימודי קרייאטיב ופרסום הייתי מצפה לקצת יותר...
בתכל'ס, ראיתי את המודעה של לימודי עיצוב פנים וממש התפלאתי עליה...
הדמיה יפייפיה של סלון וכיתוב "הסלון יכול להיראות הרבה יותר טוב" (מקווה שדייקתי בניסוח).
ישבתי וחשבתי לעצמי: האם הם פונים פה למי שרוצה להיות מעצב פנים או למי שרוצה שהסלון שלו יראה יותר טוב?
לפרוג הפתרונים...
(והם יודעים שזה לא גורע במאום מההערכה שלי אליהם...)
נו, באמת, 'מה קשור' בצורה כזו זה סלנג, וככה הוא הולך!נכתב ע"י eden7115;917139:האמת, לא ראיתי את המודעה עד שהעלו לכאן אבל אני שואלת ברצינות: "מה קשורות היונים?"
(אם כבר לכתוב את זה אז לכתוב נכון...)
נכתב ע"י יודאיקה1;917203:חבר׳ה ״מה קשור״??? זה ביטוי כל שהוא... ואין צורך להטותו... ( דוגמא לשימוש בביטוי: ״מה קשור לעשות פירושי רשי ותוספות על ביטוי כמו מה קשור...״)
מה קשור הרצינות התהומית שלכם לשאלה שלי???נכתב ע"י עפרה;917205:נו, באמת, 'מה קשור' בצורה כזו זה סלנג, וככה הוא הולך!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: