קורה גם לי לפעמים,בדרך כלל שאני פותח את פרוג זה מה שאני רואה:צפה בקובץ המצורף 1410494צפה בקובץ המצורף 1410494
זה רק לי או לכולם ככה? ולמישהו יש מושג מה הסיבה לכך?
כנראה עומס על השרת
קורה גם לי לפעמים,בדרך כלל שאני פותח את פרוג זה מה שאני רואה:צפה בקובץ המצורף 1410494צפה בקובץ המצורף 1410494
זה רק לי או לכולם ככה? ולמישהו יש מושג מה הסיבה לכך?
לא תמיד,הבאג הזה קופץ רק כתחליף לפרסומת שהיתה אמורה לקפוץ.
"השב" זה בדיוק כמו "ציטוט הודעה" רק החליפו את השם
ואם אני רוצה לצטט רק חלק ספציפי מההודעה, איך אני עושה את זה?עדיין זה פחות נח זה נמצא בסוף בצד שמאל
יש פחות אותיות ככה שצריך ממש לדייק עם העכבר(לא שזה משימת אומן אבל עדיין פחות נח)
פשוט תמחק את מה שלא רלוונטי.ואם אני רוצה לצטט רק חלק ספציפי מההודעה, איך אני עושה את זה?
אפשר גם לסמן עם העכבר את מה שאת רוצה לצטט תפתח לך חלונית קטנה עם האופציות "ציטוט" ו"השב"ואם אני רוצה לצטט רק חלק ספציפי מההודעה, איך אני עושה את זה?
דווקא כן עובדזה עדיין לא עובד החיפוש נכון ?
בחיפוש של ההודעות שלי זה נתן לי אחורה עד ההודעה הראשונה שכתבתי (כמה חודשים אחורה)זה נראה כאילו מביא רק אשכולות אחרונים לא?
אולי זה באמת ככה תבדקו אולי אם תשאירו את זה פתוח כל היום זה לא יהיה איטי.חשבתי שאחרי 5 כניסות ביום האתר נהפך לאיטי,
כנראה שיש סיבות אחרות
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: