מתי מישהו קיבל דוח כן בצדק?איך מסדרים כזה דבר שנותנים בלי צדק.... כאלו דברים זה ממש לא נעים...
מתי מישהו קיבל דוח כן בצדק?איך מסדרים כזה דבר שנותנים בלי צדק.... כאלו דברים זה ממש לא נעים...
אני פעם שלחתי להם מכתב והם ביטלו.למי יש רעיון איך מבטלים דוח...
למי יש רעיון איך מבטלים דוח...
נסיבות שבהם יבוטל הקנס או חלקו
- הנוסע הוכיח שהוא רכש כרטיס נסיעה או תיקף את אמצעי התשלום המתאימים.
- הנוסע הוכיח שכרטיס התיקוף באוטובוס לא היה תקין.
- הנוסע שילם את דמי הנסיעה באמצעות כרטיס רב-קו אישי של אחר הזכאי להנחה, ורק אם הוא גם עונה לפרופיל נוער/אזרח ותיק.
- הנוסע שילם את דמי הנסיעה עבור מספר נוסעים באמצעות כרטיס רב-קו אנונימי והתיקוף בוצע בחוזה ערך צבור.
- הנוסע הוכיח שבגלל נכותו/מצבו הבריאותי נמנע ממנו להגיע לעמדת התיקוף בנסיעה הרלוונטית.
- חלה טעות בעת מילוי טופס הדרישה לתשלום תעריף מוגדל לבין נכונות הפרטים האישיים של הנוסע.
- אם לא התאפשר לנוסע שהוא אזרח ותיק או מלווה לעיוור לשלם באמצעות מזומן.
- מקרים חריגים אחרים שיובאו בפני המפקח שיפעל לפי שיקול דעתו.
בגדול זה הסיכוי הכי טוב, בדר''כ הפקחים הם בני דודים ולא יודעים לאיית טוב את השם והכתובת, מ''ז וכו', שווה בדיקה
אני בד"כ לא נוסעת בתחבורה ציבורית, אבל שבוע שעבר יצא לי לנסוע בקו 422 מבני ברק לירושלים, בכניסה לירושלים עלה פקח ערבי, עמד ליד הנהג ואמר לכולם , מי שלא תיקף מוזמן לתקף עכשיו כי אם אני עובר ובודק ואין תיקוף = קנס,דווקא שבוע שעבר שנסעתי באוטובוס בירושלים ועלה פקח
הוא צעק לחלל האוטובוס שמי שלא תיקף שיעשה זאת עכשיו כדי שלא יגיעו למצב שלא תיקפו...
נו נו זה ראש ערבימי ששכח...התבלבל....הוא היה כ"כ נחמד שהייתי פשוט בהלם....
מזכיר לי את האלה שזורקים את הדו"ח חניה לפחלי יש דו”ח לא צודק בכלל
בהתחלה הם שלחו לי מכתב ממלגם ואח”כ בדואר רשום ולא לקחתי
החלטתי להתעלם מהם
כבר למעלה משנה
ובנתיים לא שומעים כלום...
עד שיגיע אליך מכתב על תיק בהוצל"פ
או קנס שתפח לפי 5
לא נראה שה מגיע להוצל"פ
מניסיון אישיעד שקבלנו מכתב מהוצאה לפועל...
יש אפשרות להעלות את ההסרטה בזיפ?למי שחושב שמשהו השתנה, הנה מהערב:
אלימות הפקחים: חה"כ הפריד בגופו והזמין משטרה - אמס
ח"כ אברהם בצלאל שנקלע לאירוע אלימות בו היכו פקחי אגד ערביים בחור ישיבה בי-ם, הפריד בגופו והגן על בחור הישיבה תוך כדי שהזמין משטרה למקוםwww.emess.co.il
לא רואים כלום...יש אפשרות להעלות את ההסרטה בזיפ?
ממה שראיתי וראיתי הרבה פעמים (בירושלים) הם חוסמים את המעבר לדלת באגרסיביות מחרידה, עד שהקורבן לא נותן פרטיםאני ממליץ כאן לכל מי שנתקל בסיטואציה כזאת דבר ראשון שיחביא את הרבקו, או תעודת זהות, וכל פרט מזהה אחר(פעם אחת הבקר חטף לי מהיד), להגיד שלא זוכרים מה הת.ז, ולרדת בתחנה הראשונה.
אז אומרים לו "בא איתי לבית בשביל להביא את הת.ז." ובורחים...ממה שראיתי וראיתי הרבה פעמים (בירושלים) הם חוסמים את המעבר לדלת באגרסיביות מחרידה, עד שהקורבן לא נותן פרטים
תכפיל כל דו"ח פי 4 אז כן יהיה שווה לך לשלם?מאז עברה כבר כמעט שנה והזנחתי את הדוחות, בינתיים אין כלום.
אתה אומר את זה מנסיון?תכפיל כל דו"ח פי 4 אז כן יהיה שווה לך לשלם?
שמרת את הדוחות?אתה אומר את זה מנסיון?
כי שמעתי כבר כמה שהתעלמו ולא קורה כלום!
(ד"א, ידוע על דרך לברר את זה?)
כןשמרת את הדוחות?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: