אפשר לשאול @102 ממשרד פאנץ' שמנהלים את הקמפייןאגב: היה לפני כמה חודשים פרסום מאסיבי על הגרלות של בית חם ופתאום נהיה שקט אף אחד לא יודע מי זכה לא פרסמו כלום
זה נראה אמינות?
באמת מוזר... גם אני לא ראיתם פרסום על הזוכים שלהםאגב: היה לפני כמה חודשים פרסום מאסיבי על הגרלות של בית חם ופתאום נהיה שקט אף אחד לא יודע מי זכה לא פרסמו כלום
זה נראה אמינות?
פראדי גפנר מביתר, לא?מכירה די מקרוב מישהי שזכתה בעשירים ברגע בעזר מציון. מישהי שסיפרה אבלינו כשנה קודם בסמינר על זה שהיא עברה למכור ולתקן רק פאות צנועות למרות הקושי הכלכלי. נהיה מזה רעש מאוד גדול בסמינר שלנו. (היא אחות של אחת הבנות שכבה מעליי)
נראה לי שכן למרות שאני לא זוכרת במדויק את השם- עברו מאז שסיימתי את הסמ-נר כמה שנים ומהסיפור הנל מספר שנים נוספותפראדי גפנר מביתר, לא?
כן זוכרת שכולם דיברו שהיא קיבלה קבלה לא למכור פאות ארוכות, והיא הפסידה המון לקוחות,נראה לי שכן למרות שאני לא זוכרת במדויק את השם- עברו מאז שסיימתי את הסמ-נר כמה שנים ומהסיפור הנל מספר שנים נוספות
סיפור שכולם דיברו עליו לא נשכח כל כך מהרכן זוכרת שכולם דיברו שהיא קיבלה קבלה לא למכור פאות ארוכות, והיא הפסידה המון לקוחות,
אבל זכתה בהמון זכויות, וגם בעזר מציון
אולי פספסתאגב: היה לפני כמה חודשים פרסום מאסיבי על הגרלות של בית חם ופתאום נהיה שקט אף אחד לא יודע מי זכה לא פרסמו כלום
זה נראה אמינות?
תודה שתייגת אותיאפשר לשאול @102 ממשרד פאנץ' שמנהלים את הקמפיין
אין סיבה שזה לא יהיה אמין
תודה רבה....אולי פספסת
אבל בהחלט היה פרסום של הזוכים
וכן זה ממש אמיתי, מכירה איזה שכן של סבא שלי
שזכה בדופלקס והוא לא רצה להצטרף ואשתו לחצה מכפת לך מקסימום ילך לצדקה
הצרפו ברגע האחרון ממש ביומיים האחרונים ולקחו בענקקק
כוחן של נשים צדקניות
מכיר אחד שזכה בהגרלה של איזה ארגון מוכר בפקוח עו"ד בדירה בטבריה
אחרי הזכיה אמרו לו שזו יחידת דיור באמצע האזור תעשיה והא עולה ארבע מאות אלף ש"ח [הם לא קנו אותה אפילו]
עכשיו הם הציעו לו שתי אפשרויות
האחת לקבל את המחסן הזה באזור תעשיה ולשלם מיסים וארנונות ולטפל בשכירות ושאר מרעין בישין
האפשרות השניה שהוצע לו זה לקבל מאתיים אלף במזומן וללכת הביתה
הוא בחר כמובן באפשרות השניה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: