איך מגיעים אליך באישי?יש פסיכאטרית שהיא גם פסיכותרפיסטית מדהימה, חרדית בירושלים קוראים לה דר' דריי
טלפון אפשר באישי
הטלפון של דר רבקה דרי- פסיכאטרית: 0527652683טלפון שלה
את יודעת איפה היא עובדת היום? רק פרטי או גם במכון או בית חולים?הטלפון של דר רבקה דרי- פסיכאטרית: 0527652683
אנני יודעתאת יודעת איפה היא עובדת היום? רק פרטי או גם במכון או בית חולים?
וואוהטלפון של דר רבקה דרי- פסיכאטרית: 0527652683
אשמח לקבל את המספר של ד"ר דריייש פסיכאטרית שהיא גם פסיכותרפיסטית מדהימה, חרדית בירושלים קוראים לה דר' דריי
טלפון אפשר באישי
הודעה אחת מעל כתוב המספר שלהאשמח לקבל את המספר של ד"ר דריי
הטלפון של דר רבקה דרי- פסיכאטרית: 0527652683
הייתי אצלה כמה שנים. אפשר לפנות באישיאשמח לקבל ביקורות על הפסיכולוגית אתי גלעד
אם משהי מכירה אותה ויכולה להמליץ לי עליה
תודה!
אני חדשה כאן והבנתי שכדי לשלוח הודעה באישי עלי ללחוץ על השם של מי שאני רוצה לכתוב לו באישיהייתי אצלה כמה שנים. אפשר לפנות באישי
אשמח גם לכתוב לך. איך אפשר לפנות אליך?הייתי אצלה כמה שנים. אפשר לפנות באישי
אשמח גם לכתוב לך. איך אפשר לפנות אליך?
tehilladler בג'ימייל |
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: