עזרה פסיכולוגיה בגרוש

נעמי שרנסקי

משתמש רשום
תגובה לא מכבדת ולא עניינית
או קיי
סורי ממש לא התכוונתי
אני בסך הכל אמרתי שאני באופן אישי חושבת שיש כאלה שמענינת אותן הנפש שלהם והכל, בצורה יותר מהרגילה, וזה בכלל לא ענין לטיפול
בכל אופן אני מתנצלת אם היתה בכך פגיעה או משהו
ברצינות
:rolleyes::love:

גלבוע

משתמש סופר מקצוען
או קיי
סורי ממש לא התכוונתי
אני בסך הכל אמרתי שאני באופן אישי חושבת שיש כאלה שמענינת אותן הנפש שלהם והכל, בצורה יותר מהרגילה, וזה בכלל לא ענין לטיפול
בכל אופן אני מתנצלת אם היתה בכך פגיעה או משהו
ברצינות
:rolleyes::love:
אני חושבת שזה בדיוק מה שעושים בטיפול :)
וגם בעיניי זה טעות גדולה ללכת ללמוד פסיכולוגיה רק בשביל להכיר את עצמנו (אפילו אם זה נשמע כבוד יותר גדול).
בחירת מקצוע צריכה להעשות מתוך הרצון לעבוד בו, לא מתוך הרצון ללמוד אותו. אלו מניעים מאד שונים.

גלבוע

משתמש סופר מקצוען
לגבי לימוד פסיכולוגיה,
בניגוד למה שאנשים חושבים שצריך רק עולם רגש מפותח, חשוב לדעת מראש שחשוב מאד יכולת חשיבה וניתוח מאד מעמיקה, ויכולת קוגנטיבית גבוהה מהממוצע.
בנוסף אכן מדובר בשנים ארוכות ובעלויות גבוהות מאד.

לגבי איפה ללמוד - הזכירו פה את האו"פ, יש גם מסלול לחרדיות בבר אילן.

big smile

משתמש מקצוען
מוזיקה ונגינה
תיקון טעות:
לגבי תואר ראשון: המסלול לחרדיות בבר אילן הוא שלושה ימים ו לא חמישה כמו שכתבו פה .
אבל יכול להיות שאת צריכה שנה מכינה מה שאת לא צריכה באוניברסיטה הפתוחה, שם את יכולה ללמוד תואר ראשון , בלי תנאי קבלה בכלל, אבל- צריך משמעת עצמית, או למשל- ללמוד אצלם דרך י.נ.ר . (שוב, אנגלית היא חובה)
בתואר השני:המסלול שכולל את כתיבת התזה יכול להגיע ל4 שנים, אז תבררי את זה טוב טוב...
(למישהו יש מידע על התואר השני יותר מדויק? אני מחפשת גם לדעת, כמה ימי לימודים וכמה שנים , זה ממש חשוב לי מי שיש לו מידע אמין ומדויק, אני אשמח. )
המלצה אישית: @נעמי שרנסקי תקשיבי לגלבוע, היא מכירה תחומים של דברים כאלו...

big smile

משתמש מקצוען
מוזיקה ונגינה
ויכולת קוגנטיבית גבוהה מהממוצע.
מאמינה שלחרדית שלמדה במוסדות חרדיים קל מאד לחשוב שיש לה יכולת קוגנטיבית גבוהה מהממוצע.
מה עם הממוצעים- אין להם סיכוי ללמוד פסיכולוגיה?
(שואלת ברצינות)
וכן אם יש לך מידע מדויק על לימודי תואר שני (אפילו פסיכולוגיה חינוכית ) אני אשמח לשמוע.

שימיגם

משתמש מקצוען
פרסום וקופי
מוזיקה ונגינה
הנדסת תוכנה

מגבת

משתמש מקצוען
כתיבה ספרותית
למיטב ידיעתי לימודי פסיכולגיה לא קשים במיוחד
צריך רק לאהוב את הנושא ולהשקיע

כדי להתקבל לתואר שני, צריך לעבור מבחן מתאם שכולל סטטיסטיקה ואנגלית ברמה גבוהה מאד,
וגם ממוצע תואר ראשון גבוה.
כך שגם אם הלימודים עצמם לא קשים,
הדרך אליהם קשה..

גלבוע

משתמש סופר מקצוען
למיטב ידיעתי לימודי פסיכולגיה לא קשים במיוחד
צריך רק לאהוב את הנושא ולהשקיע
איני יודעת מה מקור ידיעותיך, אבל חוששני שהמקורות שלי קצת יותר מהשטח....
הם לא קלים בכלל.
ועוד לא דיברתי על תנאי הכניסה הקשים מאד לפסיכולוגיה קלינית. גם אם מסתפקים בפחות מזה, עדיין לא מדובר במסלול קל בכלל.

big smile

משתמש מקצוען
מוזיקה ונגינה
למה כוונתך 'מידע מדויק'?
יש לך שאלה ספציפית?
תנאי קבלה של האויניברסיטאות השונות מפורטים.
אך לא מפורטים הימים והשעות
התכוונתי למשך הלימודים של התואר השני- כמה שנים, כמה ימים בשבוע וכמה שעות בכל יום
(ואם אני אני ממוצעת קוגנטיבית אז עדיף לי בעצם ללכת על עו"ס? ואיך אני אדע איפה אני בממוצע הקוגנטיבי אם לא עשיתי פסיכומטרי אלא איזה מבחן תיל אומלל)

ווילי וונקה

משתמש מקצוען
תנאי קבלה של האויניברסיטאות השונות מפורטים.
אך לא מפורטים הימים והשעות
התכוונתי למשך הלימודים של התואר השני- כמה שנים, כמה ימים בשבוע וכמה שעות בכל יום
(ואם אני אני ממוצעת קוגנטיבית אז עדיף לי בעצם ללכת על עו"ס? ואיך אני אדע איפה אני בממוצע הקוגנטיבי אם לא עשיתי פסיכומטרי אלא איזה מבחן תיל אומלל)
תיל שהוא מבחן פסיכוטכני אמור ללמד אותך על היכולת הקוגנטיבית
לא צריך פסיכומטרי בשביל זה

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט צ'

קלז צַדִּיק אַתָּה יי וְיָשָׁר מִשְׁפָּטֶיךָ:קלח צִוִּיתָ צֶדֶק עֵדֹתֶיךָ וֶאֱמוּנָה מְאֹד:קלט צִמְּתַתְנִי קִנְאָתִי כִּי שָׁכְחוּ דְבָרֶיךָ צָרָי:קמ צְרוּפָה אִמְרָתְךָ מְאֹד וְעַבְדְּךָ אֲהֵבָהּ:קמא צָעִיר אָנֹכִי וְנִבְזֶה פִּקֻּדֶיךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:קמב צִדְקָתְךָ צֶדֶק לְעוֹלָם וְתוֹרָתְךָ אֱמֶת:קמג צַר וּמָצוֹק מְצָאוּנִי מִצְוֹתֶיךָ שַׁעֲשֻׁעָי:קמד צֶדֶק עֵדְוֹתֶיךָ לְעוֹלָם הֲבִינֵנִי וְאֶחְיֶה:
נקרא  19  פעמים

אתגר AI

הסוואה • אתגר 21 • אתגר נושא פרסים 🎁

לוח מודעות

למעלה