אם עדיין רלוונטי אשמח לכרטיסים, פשוט לא שלחו לי כרטיסים למייל ואני לא רוצה לנסוע סתםפנה אלי בפרטי יש לי 5 כרטיסים להערב
אם עדיין רלוונטי אשמח לכרטיסים, פשוט לא שלחו לי כרטיסים למייל ואני לא רוצה לנסוע סתםפנה אלי בפרטי יש לי 5 כרטיסים להערב
לא שולחים למייל מבקשים מהם במייל והם שולחים קישור לכרטיסיםאם עדיין רלוונטי אשמח לכרטיסים, פשוט לא שלחו לי כרטיסים למייל ואני לא רוצה לנסוע סתם
אתה צריך להערב?אם עדיין רלוונטי אשמח לכרטיסים, פשוט לא שלחו לי כרטיסים למייל ואני לא רוצה לנסוע סתם
ולומר שמתאים כן אפשר?לא היינו במופע אבל הפסטיבל בעצמו נחמד בלי הרבה תוכן אבל המקום מאד מושקע ויפה לילדים (טיול לילה), אבל צריך לדעת שאם מגיעים עם עגלות הדרך מהחנייה עד המקום עצמו היא קשה לעגלות, ומבחינת התאמה א"א לומר ע"ז שלא מתאים.
הכרטיסים שאני הזמנתי הם להיום בערב, אני ממתין שישלחו לי אבל בנתיים אין מענה, לא רוצה לנסוע סתםאתה צריך להערב?
כי הוא כתב אתמול בצהריים שיש לו להערב?
אולי יש לי מיותר להיום בערב
תכתוב להם שלא קיבלת והכרטיסים שלך להיום
אני שיגעתי אותם בסוף קיבלתי הכל
כנראה יש להם מערכת לא מידי מוצלחת שלא באמת שולחת למיילים אולי רק SMS
הגבתי בשבילך @yuda'sהכרטיסים שאני הזמנתי הם להיום בערב, אני ממתין שישלחו לי אבל בנתיים אין מענה, לא רוצה לנסוע סתם
מדובר ב5 כרטיסים.
אפשר כיון שהתוכן עצמו אין בו בעיהולומר שמתאים כן אפשר?
בלת"ק.אפשר כיון שהתוכן עצמו אין בו בעיה
היינו שם ולא הרגשנו שזר לנו המקוםבלת"ק.
זה מתאים למשפחה חרדית?
זה בעיקר מסלול הליכה עם אורות וקצת תוכן ואורך המסלול הוא שעה בקצב הליכה עם קצת עצירות מקום נחמד להליכה משפחתית
מי הציבור שהיה שם?זה בעיקר מסלול הליכה עם אורות וקצת תוכן ואורך המסלול הוא שעה בקצב הליכה עם קצת עצירות מקום נחמד להליכה משפחתית
כל הסוגים רק זה כ"כ מרווח אתה לא מרגיש שזה ציבור חילוני או דתימי הציבור שהיה שם?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: