ממליצה על טיפול תודעתישלום. לבעלי יש פסוריאזיס חמור בקרקפת. הגירודים לא פוסקים המון קליפות ופצעים ודם ומתחיל לו נשירה. הוא ניסה הרבה רופאים אבל לא עוזר לטווח ארוך.
פליז עזרה על משהוא טוב מניסיון.
אני רוצה לכתוב מניסיון,
אחותי סבלה מהתפרצות פתאומית של פסוריאזיס
גירודים קשים בכל הגוף, ואני לא צריכה לספר כמה זה קשה ואיזו פגיעה משמעותית זו באיכות החיים.
היא הלכה לכמה רופאי עור, וכל מי שראה את המצב שלה, המליץ מיידית על פוטותרפיה.
פוטותרפיה אמנם עזרה יחסית, אבל לא לגמרי -
הפצעים נותרו, ורק מצב הגירודים הוקל.
עד שבס"ד היא הגיעה לשליחה טובה, מישהי שמאתרת אלרגיות
ולאחר בדיקה התברר שפתאום התפרצה אצלה אלרגיה לחלב.
ברגע שאחותי החלה להמנע מחלבי חל שיפור משמעותי, עד לריפוי מלא ברוך ה'.
אני יודעת שזה עלול להשמע הזוי,
ואני טיפוס שמאוד מפקפקת בכל המטפלים הללו למיניהם,
אבל לאחותי זו היתה הצלה,
ולכן מניחה את זה כאן, אולי והלוואי זה יעזור למישהו
כי אני יודעת כמה הסבל גדול.
בעדות שלפנינו החולה החל להשתמש במעיין החיים בצריכה פנימית של 10 טיפות ביום, אך על פי עדותו רק כאשר העלה את הצריכה היומית ל 30 טיפות ביום כפי שאנו ממליצים אף לאדם בריא בכדי לשמור ולהגן על בריאותו, יחד עם 10 טיפות ביום ששילב עם קרם טבעי למריחה על פניו, החל להרגיש בשינוי.
התוצאות הנראות בתמונות הינן לאחר 6 חודשי שימוש אשר הביאו לפנים נקיות לגמרי, והוא מציין את חשיבות הצריכה הפנימית (מתחת ללשון) מכיוון שפסוריאזיס הינה מחלה אוטואימונית הקשורה למערכת העיכול התחתונה (המעי הדק והמעי הגס).
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: