תוכל להצטרף להרצאות שלי ותבין.האם יש למישהו מידע על יועץ פנסיה טוב שיכול להדריך אפוא הכי טוב להפקיד כספי פנסיה שהמעסיק והעובד ממילא מפרישים כל חודש מהתלוש וכן לקרן השתלמות ??
נכון.יש אנשים שיוצאים לפנסיה ומקבלים כל חודש מעל 5000 ש"ח ויש שמקבלים 1000 ש"ח ושניהם הרוויחו אותו דבר וההבדל באיזה מסלולים הפקידו
איזו קרן השתלמות כשרה יש במסלול הזה? והיכן הכי זו דמי הניהול?אני דיברתי עם @מקצועי בלבד והיא כיוונה אותי מה מומלץ בתנאים שלי
הרעיון הוא שאם אתה צעיר (פחות מ50) כדאי לשים במניות, שיש מסלול אחד מנייתי שהוא כשר ברוב החברות שנקרא S&P 500 כדאי ללכת על החברה שמציעה את הדמי ניהול הכי נמוכים
כנ"ל קרן השתלמות אם אתה לא הולך לפדות ב20 שנה הקרובות
ואז כדאי לשים במדד S&P או MSCI וללכת שוב לחברה שמציעה את הדמי ניהול הכי נמוכים
מחקה מדד MSCI worldאיזו קרן השתלמות כשרה יש במסלול הזה? והיכן הכי זו דמי הניהול?
השתלמות | איפיניטי | השתלמות מניות בחו"ל | 1537 | תשואה כהלכה |
תודה עצומהמחקה מדד MSCI world
בדמי ניהול 0.5%
השתלמות איפיניטי השתלמות מניות בחו"ל 1537 תשואה כהלכה
לא צריך להתנהל מול החברה בשום דברחזרתי לסוכנת והיא אומרת שאם אני אבחר להשאר בחברה הראשונית אם ההצעה הזאת היא יוצאת מהתמונה מכיוון שלא תרויח מזה שום דבר ואז אצטרך כל דבר להתנהל ישר מולם והיא הזהירה והפחידה שזה סיוט להתנהל ישירות מולם
אכן זה לא אמין.ושלא כדאי לי - נשמע לי מאד לא אמין - מישו מבין כאן בזה?
@מקצועי בלבד
כל מקרה לגופו.יש המלצה כללית על קרן השתלמות כשרה טובה? או שזה כל מקרה לגופו?
הם נותנים 0.5 לכל אחד בכל צבירה??מחקה מדד MSCI world
בדמי ניהול 0.5%
השתלמות איפיניטי השתלמות מניות בחו"ל 1537 תשואה כהלכה
ככה אמרו לי.הם נותנים 0.5 לכל אחד בכל צבירה??
יש כמה קרנות השתלמות למורים.האם קרן השתלמות רגילה עדיפה על פני קרן השתלמות למורות ?
מבחינה חוקית הוא חייב להפריש לך לפנסיה, ואם תיקחו את הכסף ותעשו אם זה משהו אחר, אז המעסיק לא הפריש לפנסיה.שאלה,
אם כמה שנים אחד המעסיקים שלי, לא הפריש עבורי לקרן פנסיה, וכעת מוכן לתת לי את כל התשלומים בשקים, האם יש בעיה שאקח את הכסף ואשקיע במשהו אחר ולא לשים בפנסיה ? מבחינה חוקית
דיברתי עם נציג מאיניפיניטי היוםככה אמרו לי.
לא ניסיתי.
כן.דיברתי עם נציג מאיניפיניטי היום
הוא אמר לי ש-0.5
מקבלים בצבירה של 500000 לפחות.
ידוע לך אחרת??
אני יכולה לעזור בנושא.דיברתי עם נציג מאיניפיניטי היום
הוא אמר לי ש-0.5
מקבלים בצבירה של 500000 לפחות.
ידוע לך אחרת??
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: