עדיין קיים קוראים לו עטרת בנות, בית לפליטות לשעברהיה פנימיה כזו במאה שערים לבנות מהחדש. זה עדין קיים???
בית עולות, פנימיה טיפולית, נכנסים לשם רק דרך הרווחה לאחר ועדת תכנות טיפולמישהי מכירה את הפנימייה בירושלים בית עולות?
מחפשת גם מקום לישון בו שנה הבאה
לא ממש לא זו פנימייה רגילה לכל דבר,בית עולות, פנימיה טיפולית, נכנסים לשם רק דרך הרווחה לאחר ועדת תכנות טיפול
למה סתם לבלבל לאנשים את המוח, את מדברת מהשערה ואני מידיעהלא ממש לא זו פנימייה רגילה לכל דבר,
לבנות שעולות לירושלים לסמינרים.
את רצינית?למה סתם לבלבל לאנשים את המוח, את מדברת מהשערה ואני מידיעה
שוב בית עולות- פנימית רווחה!!!!!!!!!!!!!!!
בסנהדריה?את רצינית?
הייתי שם בראיון לפני פחות מחודש איזה רווחה איזה נעליים אולי את מתבלבלת אבל בית עולות זה סמינר לבנות שבאות לסמינרים בירושלים.
כןבסנהדריה?
מוזר!!!!
כמובן שהתכוונתי לי"ג י"גמוזר!!!!
אולי זה סמינר ולא התיכון.
הפנימייה של הרווחה לא יודעת מה להגיד לך
יש להם גם חטיבת ביניים
אני ינסה להסביר לכן...מוזר!!!!
אולי זה סמינר ולא התיכון.
הפנימייה של הרווחה לא יודעת מה להגיד לך
יש להם גם חטיבת ביניים
יש לזה ביקוש מטורף......לקראת שנת הלימודים הקרובה תשפ"ה, עלה רעיון לפתוח פנימיה לבנות איכותיות, שבאות לירושלים ללמוד מקצוע בסמינרים.
כמה שאלות בנושא:
1. יש לזה ביקוש?
2. מהם הכללים שמציבים הסמינרים לגבי לינה?
3. מה גובה התשלום שיהיה שווה להורים לשלם ? 5 ימי לינה+ ארוחה חמה כל יום.
4. אשמח לכל מידע מועיל בנושא.
תודה רבה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: