אפשר יותר פרטים?יש מצנחי רחיפה, (גם באזור הטיילת) עולה בערך 200 ש"ח לאדם יחיד סיבוב של רבע שעה. נראה מגניב!
לא לתינוק כמובן ולא לאנשים עם פחד גובה...
לא מניסיון אישי. כשראיתי מלמטה היה נראה מאד מענייןאפשר יותר פרטים?
ולכן מחפשת כיוונים חדשים ולא מוכרים.חרשנו כבר את נתניה פעמים רבות.
מחוץ לעיר, אבל לא מדי, ע"מ למקסם את החופשה.לא אכפת להתרחק
מצוין. חדרה ממש נשמע לעניין.יש במרחק קצר את חדרה יש שם את נחל חדרה + פארק אקו חדרה
ויש גם את קיסריה עם הגן הלאומי
יש את נחל אלכסנדר - נחל הצבים
אני חושבת שגם הרצליה בטווח של חצי שעת נסיעה
לא מאד מכירה אישית את המקומות רק מבירור שערכתי
תהנו!
זה רק לגברים?לא מניסיון אישי. כשראיתי מלמטה היה נראה מאד מעניין
ברוכים הבאמצנחי רחיפה נתניה, בצפון ובמרכז | דקל
דקל מגשימים חלום - לרחף באוויר עם טיסות חוויה מיוחדות במצנחי רחיפה וטרקטורונים מעופפים ביום כיך שלא תשכחו לפרטים 03-5060063www.gliding.co.il
תוודא שלא מדובר במשהו מסוכןאפשר יותר פרטים?
אפשר יותר פרטים?
לא מניסיון אישי. כשראיתי מלמטה היה נראה מאד מעניין
ברוכים הבאמצנחי רחיפה נתניה, בצפון ובמרכז | דקל
דקל מגשימים חלום - לרחף באוויר עם טיסות חוויה מיוחדות במצנחי רחיפה וטרקטורונים מעופפים ביום כיך שלא תשכחו לפרטים 03-5060063www.gliding.co.il
זה רק לגברים?
האם שומר שבת?
זה יותר אקסטרים מאשר אטרקציה
זה נראה פשוט מגניב ממעוף הציפור, השאלה אם זה באמת בטיחותי, כי זכור לי ששנה שעברה בנתניה אברך נפצע והמדריך נהרג לאחר שהמצנח הסתבך באוירזה יותר אקסטרים מאשר אטרקציה
ברך כלל גבר עושה את זה
אני הייתי אצל אחד שהביא אשה לטובת הנשים
זה בטיחותי מאוד כמובן אם לוקחים אחד עם רישיון ולא כל חובבן
אני הייתי בשומר שבתזה נראה פשוט מגניב ממעוף הציפור, השאלה אם זה באמת בטיחותי, כי זכור לי ששנה שעברה בנתניה אברך נפצע והמדריך נהרג לאחר שהמצנח הסתבך באויר
והשאלה אם זה גם שומר שבת...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: