הכנתי.אחרי הרבה נסיונות...
מצרפת מתכון מעולה לפלפל ממולא פרווה, שתמיד מצליח! שווה לנסות!
הפלפלים נאפים בתנור ולא בסיר, ויוצאים עסיסיים ביותר!
המתכון מתאים גם לכרוב ממולא.
החומרים:
20 פלפלים (קטנים-בינוניים)
2 כוסות אורז - לבשל במי מלח (כמעט עד לסוף הבישול)
תערובת למילוי הפלפלים:
2 כוסות מים
1 כפית מלח
2 כפות שמן
2 כפות בצל מטוגן
אבקת מרק עוף
2 כפות רסק עגבניות
1 גזר מגורד
2 קישואים מגורדים (לא חובה, אפשר להחליף בגזר מגורד נוסף)
רוטב:
6 כפות רסק עגבניות
5 כוסות מים
2 כפות קמח
1 כפית סוכר
1 כפית מלח
מעט פלפל שחור
2 שיני שום כתושות
ההכנה:
- לבשל את כל חומרי התערובת למילוי הפלפלים על אש קטנה, לאדות ולצמצם נוזלים
- לערבב את התערובת שבושלה עם האורז המבושל
- למלא בכל פלפל אורז (בערך בגובה 3/4 מהפלפל) ולסדר את הפלפלים בתבנית אחד ליד השני
- לערבב יחד את חומרי הרוטב ולשפוך מעל הפלפלים
- לאפות מכוסה כשעתייםחוזת לעדכן.
יצא מעולה!!!!
בדיוק מה שחיפשתי.
רחל רוטנברג, תודה!!